Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam sie na tych klockach

Problem z ikoną na pulpicie błgama pomóżcie!

Polecane posty

Otwieram załóżmy jakąś strone na przeglądarce i chcąc zalączyć przeglądarke w nowym oknie po nacisnieciu na ikonke na pulpicie przeskakuje mi na strone startową... po prostu nie moge mieć otwartych kilku okien z przeglądarką tylko jedno... wiecie jakie to jest uciążliwe kiedy przez przypadek sie kliknie na jakąs reklame... jak to zmienić zebym mogla miec otwartych kilka okien? blagam pomóżcie!!!!!

glupia reklama mi się otwiera i wszystko znika.... nikt nie wie jak to naprawic?

Gość jestemtu
jaka masz przegladarke? i czy ja cie dobrze rozumiem, klikasz w ikone na pulpicie i strona startowa laduje ci sie w otworzonym wczesniej oknie? czyli nie odpala ci sie nowe okienko?

A na reklamy, w których trudno znaleźć krzyżyk do ich zamknięcia, możesz użyć klawisza F5, czyli odświeżaj :-)

Gość mikrofon
Musisz zmienić sobie ustawienia przeglądarki, nie wiem jaką masz,. Musisz zaznaczyć, aby otwierało ci się w "nowym oknie" [lub coś podobnego.]

Gość mikrofon
Nie wiem czy dokładnie o to chodzi.

ale gdzie to jest? ja wlasnie tego szukałam i nigdzie takiej opcji nie ma, a to że okienka sa na pasku zadan chyba wie kazde dziecko... własnie mam problem z tym ze moge miec otwarte tylko jedno okienko...

Gość jestemtu
jaką masz przeglądarke? IE, Opere, Firefox'a ... jezeli inna to jaką?

IE..

pomożecie?:(

Gość mikrofon
Niestety mam Operę i Firefoxa. Może ktoś inny ci pomoże.

Gość mikrofon
W Firefoxie będzie tak: Narzędzia --> Opcje --> Karty --> w nowym oknie [Jeżeli to miałaś/eś na myśli]

Gość jestemtu
yyy ja nie wiem czy czaje Twój problem..., w opcjach IE nie znajduje ustawien, ktore powodowalyby blokade otworzenia kolejnego okna poza blokada pop-up ale guru nie jestem ;) "Otwóż w nowym oknie" znajdziesz gdy klikniesz prawym klawiszem myszy w odsyłacz (najczęściej jest to wyróżniony krótki tekst lub obrazek). Ja zapewne majac taki problem postapilabym po lamersku :) tj. ściagnełabym nowa wersje IE i zainstalowalabym raz jeszcze i liczylabym ze to problem rozwiaze :) Moze IE Ci sie zepsula :> Co ja pisze sciągnełabym pewnie Opere :) albo Firefoxa i walilabym IE ;)