Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczka5

Panie po 50 pomożcie mi proszę!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

A może jeszcze inne propozycje beda podane...;.??bym byla wdzieczna.... A ja wracam do sprzatania przed domowa imprezka mamusi...;)

jakis ladny serwis do herbaty,skoro twoja mam to lubi,z imbryczkiem,cukiernica i do tego komplet herbat,albo szkatulka na bizuterie,zestaw pielegnujacy---> kremy i inne dodatki,moze jakis ladny szal...nie wime jak twoja mama sie ubiera,jakis ladny album jelsi twoja mam lubi podroze...ciezko tak :) powodzenia 🌼

spadajace jabuszko...;)- dziekuje za wsparcie...niezly pomysl z serwisem..;)bizuterii nie nosi w sumie,...a szkatulkii ma..;) ale dziekuje sprzatanie juz prowadzi ku koncowi wiec zaraz trzeba sie wybrac na miasto...;)

mam nadzieje,ze cos wybierzesz,wiem,ze to ciezko...ja np.staram sie zawsze jeszcze dokupic jakis drobiazg z motywem,ktory dana osoba lubi,tak jka piszesz twoja mam lubu sloneczniki,to moze jakas broszka w takim ksztalcie,albo talerz na owoce,czy po prostu cos w tym ksztalcie :),albo kup papier w sloneczniki i zapakuj,swieczka...jka na cos wpadne to dam znac :)

jeszcze cos :) widzisz ja np.lubie delfiny i w tym momencie nie wazne co dostane,ale jka jest motyw delfina to i taki mi sie podoba,czy to recznik plazowy,czy koc,czy podkladka pod myszke,na pewno cos znajdziesz :)

spadajace jabuszko...;)- dziekuje Ci serdecznie za pomoc....kupilismy z bratem piekny zegarek na branzoletce...oczywiscie kwiat- slonecznik(piekny) i kartke ze slonecznikami....mama zadowolona i ja z bratem tez:) dziekuje serdecznie jeszcze raz wszystkim ktorzy sie wypowiedzieli na tym temacie....:) Pozdrawiam i dla was 🌼 Buziaczki