Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczka5

Panie po 50 pomożcie mi proszę!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Moja mama kończy jutro 50 lat, od trzech dni chodzę po sklepach i nie wiem co mam kupić...;(Co byście chciały dostać od dzieci na tak piękną rocznicę...;>?? Mam taki problem, a naprawdę chcę kupić coś orginalnego.... Prosze o pomoc.... Dziękuje

Gość fąsz
Fibrator :)

ale jestes wspanialomyslny, dzieki na pewno bym na to nie wpadla....ale to nie jest temat dla nieinteligentnych...;/ prosze pomozcie mi, ktokolwiek by mial pomysl niech napisze, moze ktos dostal jakis fajny warty podarowania prezent...;>?

Gość chyba ty najlepiej znasz
swoją mamę i wiesz co lubi, co ją ucieszy, jak ty nie wiesz to kto ma wiedzieć...:O

Gość coś orYYYginalnego

Gość ja mojej kupilam
zegarek na 50 urodziny,teraz na imieniny mam łatwiej bo wydala sie ze uaptrzyla piekny komplet bizuterii artystycznej

adwokat z urzędu- dziękuje Ci bardzo , ale nie moge...moja mama siedzi na tym forum i jak napisze moj problem, ona dzis to przeczyta....tez o tym pomyslalam...;(ale dziekuje za poomoc.... Tak wiem ze cos oryginalnego....;/ Tak znam moja mame, tyle rzecz w tym ze ona ma wszystko co by chciala, lubi kwiaty, zbiera kubki firmowe, filizanki....ale ja bym chciala cos niepowtarzalnego, tylko nie wiem co....;/(

ja mam manię na punkcie pieknych filizanek wiec moze jakis ladny komplecik ? Panie lubia takie filizaneczki :D

ja dostalam na urodziny zestaw filizanek , recznie malowanych przepieeeeeeeeekne sa i to byl najlepszy prezent w moim zyciu najbardziej mi sie podobał :)

Gość sylka-j
Jak zbiera grzyby - to suszarkę do grzybów. :)

Dlugopis raczej nie, bizuteri w ogole nie nosi.....nie maluje sie itp....nawet nie pije....;) zegarkow ma w sumie chyba z 3 dzialajace, a reszte bez baterii razem chyba z 10, ale nie bylby to zly pomysl, musze pomyslec...mopze jakis dobrej jakosci..;) Moze jakies inne propozycje..;>??

Gość ja bym chciała basen ogrodowy
:)

Naughty- powiem szczerze ze ciagle sie zastanawiam nad filizankami, tym bardzie ze moja mama je zbiera, a w szczegolnosci te najdrozsze....;)nie no ma ich sporo nawet stawia jedne na drugie bo brak miejsca.....i nietylko te recznie malowane, ale z tych lepszych...zastanawiam sie nad nimi, ale u nas w malym miasteczku nie ma ladnych, dzis tez sie za nimi rozgladalam...Chcialam ze slonecznikami , bo moja mama bardzo je lubi...;) No nie wiem, zapewnie wyjdzie ze wkoncu klupie te filizanki...;)

Nughty- chyba znasz moja mame...;) myslalam o obrazie ze slonecznikami, pasowal by do duzego pokoju na pusta sciane, ale nie ma zadnego ladnego, w ogole nie ma....:( Co do perfum, faktycznie tez trafny wybor, ale moja mama zadko sie perfumuje, tym bardziej ze ma cala polke z perfumami a uzywa chyba dwa rodzaje....ehhh....ona chyba wszystko ma...:(

chyba jeszcze nie wspomnialam ze moja mama jest troszku dziwna....;) nie chodzi do zadnego salonu, a tym bardziej do fryzjera, ma dlugie wlosy i tylko je podcina, z reszta tak jak ja....;) ale adwokacie dziekuje za propozycje.... widzicie, jak wszystkiego nie ma, to nie uzywa....skomplikowane to jest ..;(

Prosze o nowe propozycje... czekam caly czas,, jutro rano bede musiala juz kupic...;) Dziekuje

adwokat niezly pomysl, tylko czy by chciala dostac taki prezent na 50 urodziny, to ma byc pamiatka...;)

Ja mojej Mamie kupilam album o Lwowie (jej ukochane miasto) i wielki bukiet czerwonych roz.

czego pamiątka - nie przesadzaj , ja bym chciała taki prezent . A jak kupisz jej kolejną filiżankę i postawi ją jedną na drugą i będa zarastały w kredensie kurzem - to będzie pamiątka.

Gość WIESZ CO TY
ANECZKA NIEZLE CIE RABNELLO PISZESZ TAKIE BZDURY ZE BALLLLLL TO NIE TAMTO NIE MAMUSIA SIE NIE MALUJE NIE PERFUMUJE TO CO TY DO LICHA CHCESZ ZEBY CI LUDZIE PROPONOWALI CO?? CO DAL CIEBIE JEST ORYGINALNE TO DLA DRUGIEGO NIE MUSI BYC NIE???? WEZ SOBIE WYSTUJ\KAJ NA GGGLACH I PO KLLOPOCIE ZABIERASZ LUDZIOM CZAS TYLKO......

Gość no może ja....................
nie wiem gdzie mieszkasz, ale może w twojej miejscowości jest taki punkt, gdzie na wybranym przez ciebie kubku dadzą jakiś fajny napis z życzeniami i twoją fotką przyniesioną do skopiowania na płytce CD. Ja dostałam takie coś od córci i uważam, że to super pomysł

Gość Dla mnie kwiaty są.......
najlepszym prezentem.Od corki dostałam 50 pięknych łososiowych róż w koszu, rozpłakalam się z radości - niesamowite wrazenie. Zasuszyłam je i do dziś cieszą moje oko, a było to dwa lata temu.

dziękuje za odpowiedzi, naprawde mi pomogliscie.... wraz z moim bratem zdecydowalismy sie na zegarek....i tak mysle jeszce o tym kubku, niezly pomysl i to dopiero pamiatka, tym bardziej ze zbiera kubki...;) wiesz co ty- to nie moja wina ze moja mama ma wypatrzony gust, i jest naturalna osoba,...wiec sie nie maluje, zadko perfumuje i nie chodzi po kosmetyczkach bo nie ma takiej potrzeby...wiec nieslusznie na mnie naskakujesz...;/