Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondyneczka Naturalna

Potrzebuję RADY WIZAŻYSTKI - dla mnie róż 01 czy 113 Loreal Shine Delicieux?

Polecane posty

jestem jasną, naturalną blondką, mam szaro-niebieskie oczy, jasnąkarnację bez piegów, nie mam rumieńców, brwi taki ciemny blond - nie "świńskie" :) --- nordycki typ urody, regularne rysy twarzy. tylko nie wiem czy bardziej pasuje mi róż w chłodnym, czy bardziej w różowo-brzoskwiniowym, cieplejszym odcieniu? A skoro już pytam to lepiej używać cieni w błękitach, czy może mogę używać moich ulubionych - khaki? a pomadki? lubię cieliste, beżowo- różowe, ale nie wiem czy mi pasują.... :) KTO DORADZI???

upup

Gość srhr
Ło matko.......widać,że blondyneczka.......naturalna.......

Gość idz sie kopnij

Gość jesteś typowym latem
jak 70% ludzi w PL. Więc masz zimny typ urody. Używaj lepiej zimego różu, tego 01. On na twarzy nie jest intensywny, wygląda bardzo świeżo i ładnie, rozświetla raczej, chociaż w pudełku odcień jest mocny. Cienie mogą być zielone;) I szare, stalowe, błękitne raczej nie, bo masz niebieskie oczy i wszystko się zleje. Możesz używać też fioletowych cieni i różowych, jeżeli lubisz. Jeżeli chodzi o pomadki, to mogą być beżowe, ale zdecydowanie polecam piękny róż, jaki możesz obejrzeć np. na stronie Isa Dory:), ten z jesiennej kolekcji. Bardzo apsuje do twojego typu urody i jest po prostu piękny:) Podobnie ładny kolor mają pomadki Rimmel- Go Large z serii Full Volume w sztyfcie oraz Asia z serii Lasting Finish- są po prostu bardzo fajne, kolory delikatne, lekko "brudne", nie dają tandetnego efektu różu na ustach:) A tutaj strona Isa Dory: http://www.isadora.com/