Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najwierniejsza

Będzie dzidzuś!co robi!

Polecane posty

Gość najwierniejsza

Mam 20 lat. Wyszłam za mąż mając 18. mój mąż wyjechał za granicę do pracy na kilka miesięcy. A ja z jego kolegą utrzywywałam kontakt, mial mi pomga gdyby cos sie dzialo! Zdradzilam meza. zaszlam w ciaze z kolega! co zrobic ? i co powiedziec mezowi ? Nie chce zeby mnie zostawil, sama sobie nie dam rady :(

Gość no ale panowie
kot w takim wieku wychodzi za maz?? ludzie, gdzie wasz mozg?

Gość no wiec...........
finish jest taki, ze mu mowisz, on cie zostawia, zabija kolege (nie ma kto placic alimentow) i idzie do pierdla

Gość najwierniejsza
moze da sie to naprawic?:( nie oceniajcie mnie tak surowo!

Gość eeeeeeee
Rozwiedź się z mężem i chajtnij z kolesiem

Gość najwierniejsza
no co mam robic ?:( mecze sie i spac nie moge!

Gość Ewelina ze Zgierza
pytasz co robi dzidziuś jak już będzie... hm.. przeważnie jje i śpi

Gość taakk
a tak z ciekawości?co masz na myśli mówiąc że może da się to naprawić???

Gość najwierniejsza
chce to naprawic, chce byc z mezem, kocham go i tylko on moze nam zapewnic byt finansowy i opieke! nie ma mowy o rozwodze! tylko jak delikatnie powiedziec mu o dziecku zeby pokochal je jak swoje?:(tego sie boje ze moze sie nie udac, ale on mnie kocha to moze zrozumie?

Gość taakk
że co????Przestaję cokolwiek rozumieć...:O

Gość najwierniejsza
byl dwa razy w ciagu pol roku, kiedy tam jest. myslalam nawet o tym zeby powiedziec ze to jego bejbi!ale boje sie tez go oklamywac i co potem? udawac cale zycie?

Gość najwierniejsza
prosze nie uzywac mojego nicka! ja mam powazny problem a was to bawi! cudze nieszczescie!:(

Gość taakk
a skąd w ogóle ta twoja ksywka??? SZYDERA TOTALNA,z męża przede wszystkim. Tak to jest dać dziecku zabawkę:P:P:P

Gość a gdzie pojechal do tej pracy
?

nie możesz go okłamać, że to jego dziecko! my możemy Ci tylko pisać, jakbysmy się zachowali, albo jak widzimy to, ale decyzję musisz podjąc Ty sama to trudna sytuacja, ale namieszałaś i musisz to wyjaśnic mężowi...

Gość najwierniejsza
mąz jest w Niemczech, ale co to ma do rzeczy ? nick taki, bo zawsze bylam mu wierna, i zawsze juz bede!zaluje tego co sie stalo bylam niedojrzala ale chce to naprawic i chce byc dalej z mezem boje sie ze mnie zostawi pomozcie, co mu powiedziec i jak ? jestem mloda nie chce tego zniszczyc

Gość najwierniejsza
on na pewno nie dla mnie by wszystko zrobil dzwoni codzinnie pisze dba o mnie poza tym nie jest atrakcyjny nie znalazlby sobie nikogo

Jak możesz pisać: nie oceniajcie mnie tak surowo!!!!!!!!! Tylko surowo, masz męża, jesteś młodziuchna, nie umiesz utrzymać swej woli pod kontrolą swych szarych komórek? Czy one wybyły? Ja bym powiedziała prawdę, całą i tylko.... nie ma szczęścia, gdy jest kłamstwo!

Gość a gdzie pojechal do tej pracy
no co, wroci powiesz mu wszystko lacznie z tym jak go kochasz i ze wiecej tego nie zrobisz a dalej od niego bedzie zalezalo

Gość taakk
twój mąż nie jest atrakcyjny???...Opadam z sił. Jesteś dojrzała że ja pierdo*ę. Uciekam z tego topiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość najwierniejsza
dzieki za pomoc kochane!:) rozmawialam z mezem! powiedzialm mu ze bedziemy mieli dzieko, jak on sie ucieszyl:D tak bardzo bardzo bardzo ze nic mu juz nie powiem ze to nie jego! bedzie cudownie dzieki Wam sie odwazylam z nim porozmawiac! zycie jest piekne jak sie kocha kogos:D

Gość najwierniejsza
👄

Gość bvcer
jakby ci to powidziec ,,On moze sie dowiedziec o tym ,ze jest nie jego szybciej niz ci sie wydaje...Wystarczy ,ze grupa krwi dziecka..Na podstawie samej tylko grupy jest mozliwosc wykluczenia tego ,ze on jest ojcem ...Pamietaj jednak o jednym gdy ojciec sie dowie ,ze go oklamujesz moze byc katastrofa..

Gość dhhhh
głupia jetses

Gość powiedz nam ze to nieprawda
przeciez ludzie chyba nie mogą byc takimi debilami?Nie dosc ,ze masz 18 lat i nie jestes dziewica ,co jest porażką,to jeszcze robisz dzieci..

Gość kobieta ktora traci
dziewictwo przed 20 jest nic nie warta.

Gość asdas
Wiesz, teraz jest OK,ale nawet po porodzie wystarczy zwykłe badanie na grupę krwi...i będziesz miała problem....albo potem Powinnaś z nim porozmawiać. Życie w kłamstwie Cię zabije, chyba, ze chcesz zachować się jak szmata, to wmawiaj,mu że bachor jest jego a ty Go kochasz...