Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia co lubi sex

Dlaczego wszyscy mezczyzni marza o tym zeby ozenic sie z dziewica ????

Polecane posty

Gość Asia co lubi sex

Im wolno sie seksowac a nam nie :(

Gość ja nie marze
bo roznie sie w zyciu dzieje... skoro ja juz mam za soba takie doswiadczenia to hipokryzja byloby wymagac od mojej dziewczyny zeby byla dziewica do slubu

Gość jaka hipokryzja
to ma byc matka twoich dzieci 😡

Gość ja nie marze
wlasnie taka.........

Gość jaka hipokryzja
Ja daję tylko w dupke

Gość Asia a czy Ty ...
... wyszłabyś za faceta, o którym wiedziałabyś, że przed Tobą, że się tak brzydko wyrażę, "posuwał" wszystko, co się dało na wszelkiej maści imprezach, libacjach, dyskotekach, obozach, koloniach i czym tam jeszcze? Za gościa, który nawet nie pamięta liczby swych partnerek, że o imionach nie wspomnę? Jeśli nie, to już wiesz dlaczego - i jak widzisz, wcale nie dotyczy to tylko facetów.

Gość jaka hipokryzja
chcesz calowac sie z kobieta co miala w ustach inne penisy :O

Gość betty booop
bo kobieta powinna być przyjaciółką, świetną matką, kucharką w kuchni i k.... w łóżku :) tego chcą faceci

Gość ja nie marze
pewnie gdybym ja nie uprawial seksu z innymi to nie....ale nie jestem hipokryta i znam zycie troche wiec nie bede przekreslal kobiety ktora spala ze swoim facetem ktorego uwazala za swoja milosc ale nie wyszedl im zwiazek.... co nie znaczy ze bym byl z taka ktora jest znana ze swoich uslug na calym osiedlu

Gość nikt nie chce uzywanych kobiet
dlatego , kazdy chce miec nowa i zafoliowana

Gość dwa grosze
...bo się boją porównań

Gość bo te du......
bo te dupki boja sie konkurecji :D bron Boze, tamten poprzedni ma.... "go" .... wiekszego i byl lepszy w lozku. ////// ... //// tak te dupki mysla :D:D:D:D:D

DO: Asia a czy ty---> hm, no tak... jak juz sie puszczac to na calego nie?! imprezy, libacje, kolonie.... Ona nie napisala o puszczaniu sie byle gdzie z byle kim!!! Tylko o byciu dziewica! Mozna byc z jednym facetem, stracic dziewcistwo a pozniej spotkac tego wlasciwego i nie przeleciec pol miasta....

Gość kwiatekwiosenny
"Asia a czy ty..." ...mowa była o nie-dziewicach a nie o pannach puszczających się na prawo i lewo :p Ja byłam w związku prawie 3 lata i nie wyszło, czy to oznacza, że teraz powinnam skończyć w zakonie, bo nie mam szans na znalezienie męża?? bzdura, absurd zupełny. Obecnie thnx God jestem ze wspaniałym facetem, któremu nie przeszkadza, to, że nie jest pierwszy... a może nawet to i lepiej, każde z nas wie co znaczy być z kimś innym, więc nie grozi nam rozstane z ciekawości.

Gość Widzisz Fanko Blunta ...
... to jest tak, że dziewica daje GWARANCJĘ, że jest tą pierwszą - a tym samym, że nie ma np. HIV, i że nie jest puszczalska. W przypadku nie-dziewicy, mogę jedynie wierzyć na słowo, że miała przede mną tylko jednego partnera, a nie dwudziestu... Choć oczywiście nawet wśród dziewic znajdzie się wyjątki, jak choćby ta panna: http://www.odloty.pl/cd/product_info_popup.php/products_id/397 Tak więc - nigdy nic nie wiadomo. Ale już sam fakt, że dziewica daje gwarancję braku HIV-a jest istotny (z żoną nie współżyje się przecież zawsze w gumce, a podczas seksu oralnego się tym nie zarazisz - nawet, jeśli pracujesz jak ta dziewczyna z linka powyżej).

No to gratuluje wiary w ludzi...jesli ty masz byc z dziewczyna i nie wierzyc jej jak ci sie z czegos zwierza, to na co jakis zwiazek?! No chyba zeby tylko zadupczyc - jak to ladnie mowicie...bo raczej nie do budowania wspolnej przyszlosci o CZYM MOWA W TEMACIE... nie ma zaufania i sa klamstwa - zwiazek sie rozpadnie...

Gość Jest taka piosenka ...
... "Nie wierz nigdy kobiecie / Dobrą radę Ci dam / Nic gorszego na świecie / Nie przytrafia się nam" - i tak podsumuję kwestię zaufania większości facetów do swych partnerek :P

Gość lubie kasznke i czarne
bo maja male penisy i chca zeby ich kobieta nie byla wczesniej z innym mezczyna ktory moglby miec wiekszego od nich, bo jakby byla to by porownywala i niestety jej maz wypadłby dosc blado :P

Gość coz swieta prawda
:P to o porownywaniu.. biedaki ccha byc pierwsi i najlepsi :P choc najczesciej marne maja warunki

Gość Tak się złozyło
Tak się złozyło, ze jestem z pierwszym i jedynym facetem od wielu lat, ale nie moge zagwarantować, ze beda mu zawsze wierna.