Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzywa

Czy to moze zapalenie piersi??

Polecane posty

Ból w dolnej częśći lewej piersi przy nacisku, uczucie gorąca w tej piersi jak przy nawale pokarmu, stan podgorączkowy. Cholera... jak objawy sie nasilą, to do lekarza dopiero w poniedziałek:o

Wszystko na to wskazuje.Ja tez mialam podobne objawy przy zapaleniu piersi.No ja nie wiem czy do poniedzialku wytrzymasz,bo bol sie nasila!Trzeba przyjac antybiotyk.Aha!Pomagaja oklady z lodu.

Grzywka=> mnie lekko kłuły piersi, wcale nie były nabrziałe. Dziwnie się czułam, a temperatura rosł dynamicznie w 1/2 godz. z 37.2 do 39.6!!!! To bylo zatkanie kanalików. Zadzwoniłam do położnej i kazała wziąć paractamol i zrobić okłady z zmrozonej kapusty albo pieluchy, a potem ciepły prysznic na piersi. Robilam tylko zime okłady, bo temperatura tak rosła, że mało nie zemdlałam. Paracetamol pomógł i juz zapalenie nie wróciło. Kontroluj tempetarurę. Przy zapaleniu rośnie błyskawicznie.

Grzywa=> ja miałam bardzo często zapalenie piersi. Tak jak napisała Brzusia weź paracetamol, po karmieniu zimny okład, przed karmieniem ciepły. Jutro powinno być lepiej. :)

Grzywa lepiej troche?Ten lod powinien zlagodzic bol,ale jak temperatura nie spadnie to pedz kochana do szpitala!Mnie bolalo okropnie.

Hej!! No więc temp nie rośnie, ale boli:o Głszcze i masuje. Myślicie że to coś da??