Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mietek43

pozdrawiam z usa

Polecane posty

Jak na dachu pracujesz to Ci nie zazdroszczę, bo mam lęk wysokości. Ja dziekuję codziennie taki widok ...

Gość mietek43
zazdrość w tobie przemawia, też byś chciala byc tu ze mna

Gość nie podoba mi sie to
pozdro Mieciu

Gość Zazdrościć
bycia w NABARDZEJ DEMOKRATYCZNYM !!!???????:D:D Nie ! Dziękuję !!! No i te wieżowce ! Takie wysokie jak jakiś cel !!! :D:D

Gość mietek43
mam tu życie jak w raju, nie jestem na przegranej pozycji. kiedys bede amerykaninem i wszystkie drzwi odtworza sie przede mną

Gość uahahahahahaha
amerykanie są tepi,clay świt saię śmieje z nich:-PPo ulicach chodzą grubasy stolujące się w makonaldach:-P

Gość fokssw
"tępi" amerykanie zbudowali supermocarstwo światowe, podczas gdy "mądrzy" polacy jadą do nich szorować kible za najniższą stawkę mając najwyższe bezrobocie w Europie we własnym kraju

Gość congratulations
tylko nie rob w azbescie

Gość Wrrrrr
Mietku, a ty ten widoczek masz wtedy jak podniesiesz do góry glowę znad czyszczonego właśnie kibla w hotelu ..czy tak ??? :-)

Gość diablica1111
czesc Mietek. Tez mieszkam w Stanach i to w lepszym i fajniejszym miescie jakim jest . New York:))))))hihi.Poza tym zrob zdjecie sam najpierw a potem daj pokazywac ludziom a nie znajduj w internecie jakies i sie chwal , ze masz takie widoki:)).pozdrawiam.

Gość pisuardessa z Niu Jorku.
MNieciu... jestem zachwycona

Gość limuzyna
jesteś zakompleksiony łysiejący facet, nikt ciebie nie kocha a dzieci zapomnialy o tatusiu i jedno ci zostalo chwalenie sie nie swoim- a kiedy bedziesz amerykaninemmm? i czy bedziesz przez duże A czy przez małe? Śmieszni są ci polaczkowie w tej ameryce- widzę ich każdego dnia jak zmagają się z na dachach tych swoich "wieżowców" a później po pracy z butelczyną wódki lub piwa. uahahahahaha - to prawda że grubasy ale kimkolwiek jesteś to nie wisz że to spokojny naród i jeśli coś obiecuje to dotrzymuje nie tak jak w naszym kochanym kraju oczywiście są wszędzie wyjątki. Amerykanie nad podziw są sympatycznym i miłym narodem , niezazdroszczą i nie przechwalają się tak jak nasz kochany Miecio - potrafią opowiadać o swoim wynagrodzeniu swoim kolegom z pracy i nikt nie skacze do gardła Mietek dobrze że przejrzejżałeś na oczy po maratonie alkoholowym