Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crigin

Facet blondyn to nie facet!!

Polecane posty

Gość crigin

dla mnie to niemęski faset bardziej do kobiety podobny!! Te jasne oczy i włosy....brrrrr Choćby nie wiem jak przystojny zawsze bedzie jak baba wygladał i bedzie miał wiecej estrogenu niz testosteronu . Nie ma to jak brunet!!

Gość karminowe serduszko
aniołek:) a te rajskie oczy hmm:) :)

Gość jestem...
przekonałbym cię że to nie jest prawda, ale muszę zetrzeć kurze. moze innym razem.

Gość crigin
mam ciemne włosy, ciemne oczy, porośnięte plecy oraz zawadiacki wąsk i nie mogę dopuścić do tego, żeby mój facet był mniej kudłaty niż ja 😭

Gość widziałam kiedyś takiego
blondyna co miał długie włosy i wyglądał zabójczo

Gość jestem...
to myśmy się spotkali?

Gość tez nie lubie blondynow
myslę że autor (autorka) nie miał na myśli tego że ciemni ludzie i kobiety i faceci mają wiecej testosteronu tylko że faceci o jasnych włosach i oczach wyglądają jak kobiety, są delikatni nagębie, tacy zniewieściali jak baby.Jakby wielu blondynom doczepić długie włosy to jak kobiety by wyglądali.

Gość iwonkaiwonka
Co za brednie!! Najpiekniejsi sa blondyni i te niebieskie oczka...❤️ nie wiem czemu ci sie wydaje ze to cioty:| moze masz jakis kompleks.

Gość princcisa
fakt, tylko bruneci! Jak bym chciała się umówić z blindynem to już bym chyba kobiete wybrała. :-P oni sa rzeczywiscie jacyc ciotkowaci:(

Gość crigin
taki na przykład brad pit... toż to beerzyyyydaal. nie ma to jak poseł gosiewski - mężczyzna z krwi i kości. :classic_cool:

Gość dddf
Blondyni maja wieksze powodzenie.Wszedzie na swiecie.

Gość widziałam kiedyś takiego
a blondyni z długimi włosami wyglądają często jak wikingowie.. jak takiego widzę to obracam głowę o 180 stopni

Gość a moim zdaniem....
popieram może chamsko napisane, ale ja na widok blonynów dreszczy dostaję z obrzydzenia. Dla mnie facet powiniem być facetem a nie panienką! Poza tym oczy niebieskie są dla mnie mdłe i pospolite 9 polska to w końcu kraj słowiański) i to jest taaakie pospolite i nudne. Są niewyraziste.

widzialam kiedys takiego---> to niezle wygimnastykowana jestes ;) J to tylko ze 45 st. obroce :( No chyba, ze obrot polacze z ruchem tulowia ;)

Gość dddf
wśród pedałów zapomniałm dodać....

Gość antyrudzioszka
a rude osoby sa zle :(

Hehehe...co za głupota:P Blondyni też są fajni,byle zarostu im nie brakowało;) A jak już brakuje to i tak mają swoje adoratorki:)

Gość karminowe serduszko
blondyn blodynowi nierowny pamietaj.. to samo z oczkamui:0 moj ma sliczne:)

Gość Bradd Pitt
to zwykły kaczor. Sa gusta i guściki i ci co lubią blondynów są przedstawicielami tych drugich. Mase wypierdków jest uznanych za atrakcyjnych a to zwykle kaszaloty. Bredd pitt ma 172cm....niezły facecik nie ma co

Oczywiście o gustach się nie dyskutuje, ale fakt faktem, że dla mnie zawsze wzorcem męskości byli bruneci lub szatyni, a esencją subtelności kobiety - blondynki, a niebieskie oczy podobają mi sie tylko w kontraście z ciemnymi włosami. :)

Gość iwonkaiwonka
A ja sie nie zgodze ze sa mdle. Widocznie mamy inne poglady na ten temat, jestem brunetka z ciemnymi oczami i dla odmiany wole blondynow z niebiesciutkimi oczkami. To jest moje zdanie

Gość iwonkaiwonka
Moj ma cudowne oczka...