Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleeee

Ja w ciąży a mąż mi flirtuje-co mam robić?

Polecane posty

Gość eleeee

Jestem w 9 miesiącu ciąży i wlaśnie okazało się ,że mój mąż flirtuje sobie od miesiąca z jakąś dziewczyna ,troche na czacie troche mailowo.Może nie jest to jeszcze jakiś gorący romans, ale ona już do niego piszę ,że bardzo za nim tęskni.Ona mieszka w USA ,wiec mój mąż zrywa sie w nocy,żeby z nia pogadac,nawet wtedy kiedy razem spędzaliśmy wakacje.Myślę że są umówieni na te swoje pogawędki.Nie wiem co robić, czy powiedzieć mu ,że odkryłam jego tajemnicę i zarządać wyjaśnień czy poczekac-może przejdzie?Niestety nie układa nam sie ostatnio,szczególnie jeśli chodzi o sex:( Co o tym sądzicie i co byscie zrobiły na moim miejscu?

szczerze to bym mu nakopała. poważnie. jako że ona jest daleko olalabym ją, niemniej nakop głupiemu chłopowi :-o dużo zdrowia życzę ;)

Gość eleeee
Myśle że ona nie jest rywalką dla mnie ale nigdy nie wiadomo.Jest mi przykro że robi coś takiego,tym bardziej że lada dzień urodzi sie jego pierwsze dziecko.

Gość onk3
nie martw sie to tylko zwykłe gadnie na czacie czasem faceci tak mają zresztą kobiety tez skończy jak sam sie na tej znajomości sparzy

Gość 11111111
BYŁAM W TAKIEJ SAMEJ SYTUACJI TYLE TYLKO ,ŻE NIE BYŁAM W CIĄŻY ALE TAK PRZEŻYŁAM TE INTERNETOWE FLIRCIKI MĘŻA,ŻE POPADŁAM W DEPRESJĘ,TERAZ JESTEM NA ANTYDEPRESANTACH A MĄZ TWIERDZI,ŻE WYOLBRZYMIAM PROBLEM BO DLA NIEGO TO TYLKO ŻARTY I ZABAWA :o

Gość AsiKKKKKK
Ja Bym powiedziała.. nawet nie dopusciłabym do zartow ani zabawy.. zaraz by była awantura

Gość eleeee
mój mąż jest niezbyt przystojnym facetem ale wygadzanym i dowcipnym,nie wiem czy intrnet jest dla niego taka oslona gdzie może czuć sie super atrakcyjny?Może ta zbyt małokrytyczne co napiszę ale ja w porównaniu z nim jestem całkiem ładną kobietą ,i mogłabym poznać sobie kogoś na boku raczej bez wiekszego problemu.Ale nie mam wogóle na to ochoty bo mam meża i dzieciaczka w drodze.Nie rozumiem tego?Czy on w ten sposó leczy swoje kompleksy?

Gość eleeee
wygadanym mialo byc

Powiedz mu, że o tym wiesz i że to Ci się nie podoba. Nie powinnaś się zamartwiać, zwłaszcza że oczekujesz dziecka. Mąż powinien Cię wspierać a nie dołować.