Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salomon

Tu możecie obrzucać się błotem i powyzywać

Polecane posty

Gość Salomon

Zapraszam, zamiast opluwać się na każdym temacie, róbcie to tutaj :) A resztę zostawcie w spokoju. I nauczcie się, że jak ktoś pyta, to znaczy, że nie wie i szuka pomocy, więc zamiast go wyzywać, można odpowiedzieć, jak się wie, jak się nie wie, to się dzioba nie otwiera :P

Gość koszmarna matka
:-)

Gość wevr
spierdalaj, debilny matole, po ch... ten topik jak można wszędzie bluzgać?! (...testowałam tylko ;D, nie bierz do siebie)

Gość Salomon
Jeeeeee ale zajebiście jest!!!!!!! nie ?????

Gość bleeeleleleleleee
lsdknlnilelij

Gość kuanmataka
nie nawidzę was !!!!!!!! Ja jestem najfajniesza i najmąrzejesza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będę panem swiata hahahahahhaha

Gość wevr
;DDDD a wogóle mam nadzieję że te błoto wpływa dobrze na cerę szmata ze mnie i śmieć (testuję wpływ błota)

Gość Jejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ale banda kretynów. Kurwa wy to macie dopiero w głowie nasrane

Gość alez wy macie
wyzywac sie wzajemnie a nie siebie samych to ja moze sobie ulze ta ktorą nie lubie-> jestes pustak jakich malo ty tlusta krowo wychwalasz sie jaka to jestes atrakcyjna i bogata a siedzisz qzwa i tylko smalec wpierdz...sz ty wstretna szlucho spi...q na drzewo banany prostowac idz sie uptop to choc rybki beda mialy z ciebie pozytek

Gość bEARIA
nienawidze nadętych pierdolonych dziwek, ktore mają sie za niewiadomo kogo a to tylko puste glupie cipki.myslą ze sa piekne i zakladają posty jak kurwa przedluzyc sobie tipsy,skrocic kiecke czy kulturalnie dlubac w nosie.chuj im w dupe:P

Gość bEARIA
pierdole prostych facetow wypowiadających sie na tematy kobiecie...prymitywnych, zapyzialych i zakompleksionych niedojebow,cwelów,prostakow i bogatych burakow ktorzy mają swoje puste piekne niunie...:/..(od razu mi lepiej:))

Gość pieknaangela
pierdole te wszystkie dziwki stad, ktore sa pokraczne jak trole, grube jak beki, rosol maja pod pachami i zazdroszcza nam pieknym trzcinkom i jak tylko jest okazja, jada po nas szmaciary. Nienawidze tych wszsytkich krytykantek, ktore sie czepiaja ladnych zadbanych kobiet a same wygladaja jak kawal dupy zza krzaka a chuj mnie obchodzi wasze zdanie, w pizdzie mam wasze oceny, kim wy jestescie, ze podejmujecie sie oceny...

Gość pieknaangela
najpierw schudnijcie troche, wyzbadzcie sie wiesniarstwa, a wtedy moze wasze zdanie mnie zainteresuje...

Gość pieknaangela
nienawidze bab z rozstepami ktore sie dojebuja do ladnych kobiet

Gość do pieknej Angeli
Trochę się wyłamię,na razie nikogo blotem nie bede obrzucac:) piekna Andzelo, milo ze masz takie piekne ciało:)Ja tez w sumie takie mialam jeszcze 6 m-cy temu-szczupla,zgrabna laska z plaskim,umięśnionym brzuszkiem. Teraz mam wielki tylek(moja ocena, bo podobno tak strasznie nie jest:)), brzuch rosnie, nie poznaję siebie.co wazne,rozstepu ani jednego:)POo urodzeniu aerobic,dieta,solarium i tak dalej-bedzie znow ok:) Jednak czy nie warto byc brzydalem (choc to nieprawda, bo nie kazdy uwaza tego co okrągłe za obrzydliwe)przez 9 m-cy byc paszczurem,po to,zeby potem miec przy sobie moja kruszynke,cząstke mnie i mojego A.??:)

Gość pieknaangela
do pieknej: kochana, nie mowie o tobie, ty masz klase i pewnie jestes ladna. ludzie puszysci, brzydcy, trole i slubry mi wcale nie przeszkadzaja i szanuje wszystkich rowno, ale nie cierpie, gdy ktos sie nieproszony wpierdala i jedzie rowno po normalnychosobach i pieknych, a sie okazuje ze sam jest brzydki jak kupa. ciekawe czy na zywo tez by tak obgadywali

Gość pieknaangela
do pieknej: pewnie ze warto, ja tez bylam paszczurkiem

Gość do pieknej Angeli
:). Teraz wiem o co Ci chodzi i podzielam Twoje zdanie:)