Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 111z

Urodziny przedszkolaka wyprawiane w domu...............

Polecane posty

Gość 111z

Czym zająć dzieciaki,żeby się nie nudziły i żeby impreza byłA super. Będą same przedszkolaki bez rodziców. :D

Gość ikj
Fajnie że w domu a nie w Mc Donaldzie nie lubie takich urodzin w tej restauracji. Mozesz pochować cukierki w pokojach w dość widocznych miejscach i kazać im szukać. Możesz zrobić zawody, np.kto najdłużej będzie stał na jednaj nodze, gra w pomidora, rysowanie it.czasem dzieci same się też zabawią. Najważniejsze są też baloniki, bibuły aby dom był świątecznie udekorowany, potem można też z dzieciakami otwierać prezenty wspólnie. Życzę udanej imprezy :):):):):)

moze troszke nie poukładanie ale powoli coś pododaje, może coś Ci przypasuje Tematy urodzin http://www.klubstrefadzieci.pl/urodzinytematyczne.htm zabawy dla piratów http://www.inspirander.pl/ngmc/przyjecie/przyjecie_12.php Z Bratową w zeszłym roku robiłyśmy mojemu Chrześniakowi taką imprezę dla Piratów. do tego tort - prosty przepis - pieczesz najzwyklejszy biszkopt tylko w okrągłej plaszce. (jak nie biszkopt to sprawdza się też Kopiec Kreta- ja robiłam akurat z Dr Odkera) po ostygnięciu nitką przecinasz na pół aby mieć dwa okrągłe placki, w środek albo masa do tortów - ja dawałam tą z Kopca ale bez bnananów. Jak to zastygnie to z koła wyciełam taką małą porcję - mały trójkąt i- dzięki temu wyglądało że ryba ma buzię i postawiłam ją po przeciwnej stronie nacięcia tak że wygląało to jak ogonek. reszte posmarowałam kremem i zostawiłam dzieciom - dałam im żelki, migdały, i inne słodkości i to dzieci - goście dokończyli tort. były jeszcze łowienie ryb z basenu z rodą, lotki, kalambury