Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemniczy adorator

pczolo wyjdz za mnie

Polecane posty

Gość tajemniczy adorator

🖐️

Gość londyński poganiacz osłomułów
Nie wychodź za niego, wyjdź za mnie 🌼

wyjdz za mnie, a ja przeczytałam wyjdz ze mniie:P hmmm ja juz serce oddałam, to i ręke bedzie łatwiej, serce drozsze a juz On je ma:)

Gość pczoła pczola
już ci Twoja jestem ........biegne lece szaleje:P

Gość pszczółka majaa
sobie lata uuu zbiera nektar dziś na kwiatach, a pan gucio w tulipanie czeka sobie na śniadanie... Chcesz być Guciem Majki???:D

🖐️ Lukaszu przecie sie miales zenic z jakas Molly, Dolly czy Polly :O Jakies takie owczo-krowie imie w kazdym razie:O

Gucio Pucio czeka sobie tam:) A Maja leci sobie do niego jak do raju bram:) Te pare wszyscy znja i kochaja nie ma to jak Pucio Z Mają:) lalalalalalalalala:)

Laurenko co Ci sie nie podoba w topiku Bugiego? Iryssa Nie chodzi mi o to, ze sie nie zenilam ale nikt mi nawet nie proponowa a w ostatnim miesiacu to juz po raz czwarty :O

Chodzilo mi o wychodzenie za maz of kors :O Morgaine niestety w ciagu ostatniego miesiaca pije zdecydowanie mniej niz kiedys :( Facetom sie w glowach poprzewracalo,nic tylko by sie zenili :O

Gość onk3
czy to Ty Dorotko??

Tez tak sadze Morgaine, ze z wygodnictwa- ale ja sie dziwie bo przeciez nawet gotowac nie umiem :( Pozycie seksualne tez sie kiedys skoncza i wtedy taki maz nie bedzie mial ze mnie juz zadnego pozytku :P

ze ja? Dorotka? Zdecydowanie nie jestem Dorotka :O Jakas epidemia z tym zdorocianiem mnie 😭

Ale moze oni nie wiedzą, że Ty nie umiesz? Albo są optymistami? Albo chodz im o p r a s o w a n i e koszul albo wiązanie krawatów? Człowiek nie jest w stanie ogranąć umysłem tego, co takiemu obcemu białku chodzi pod czaszką :o

ten glowny i pierwszy oswiadczacz wie, ze koszul tez nie prasuje :O Krawaty umiem wiazac- ale on nie nosi :O Cos podejrzewam, ze to chodzi o moja wybitna, asocjalna osobowosc :O No jeszcze ewentualnei o moj tylek moze chodzic- chociaz jakos malo te chlopy praktyczne...przeciez neiwiele z tego pozytku...

To i tak dobrze, ze nie zbieral klocy :O Moj zbiera mp3 :O Ma 2000 plyt z tym 😭 i przez to ja nie wiem czego sluchac:(

No to tez niedobrze :O Za to pomysl ile czasu zajmuje mi wybor tego czego chce sobie danego dnia posluchac :( I jak ja mam miec czas na powazne sprawy w takich warunkach? 😭