Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wladziu hydraulik

Jak przygotować dziewczyne na rozstanie???

Polecane posty

Gość wladziu hydraulik

Między nami niby wszystko jest oki, ale zakochałem się w młodszej, jak przygotować ją aby to nie był za duży szok....???

Gość VVVVVVVVVVVVVV
Na to się nie da przygotować

Gość Zielony długopis
To nie jest zakochanie

Gość upupupupuuupupuup
po prostu powiedz jej prawdę ze nie chcesz jej oszukiwac i ze kochasz inną! badz męzczyzna a nie mięczakiem.

Dokladnie tak jak uuuupppp... powiedzial/a. Gdy podejdziesz do drugiego czlowieka ze zrozumieniem to mimo , ze go ranisz nie wyjdziesz na idiote. Nakrzyczy ? Zwyzywa ? PEWNIE...dziwisz sie jej ? Jesli nie chodzi ci o to jak siebie wybielic i zostac tym dobrym to nalezy rozmawiac a jesli chcesz tylko wybielic siebie to...NIE DA SIE.

a ile z nia byłeś? generalnie i tak nie ważne, przez szacunek do niej, powiedz prawdę, bo jak zaczniesz kłamać, to się zapętlisz, a i jej większą krzywdę jeszcze zrobisz. A tak powiesz, że zakochałeś się- o ile jesteś tego naprawdę pewien i koniec.

Gość kakakakaakaa
ile maja lat?

Gość 4 serki
może zrobic jej relaksujacy masaż?

Gość im szybciej jej powiesz
tym lepiej

Gość znam temat
musisz ja jakos przygotowac, jak nie do konca wiem! ale wiem ze moj eks mnie na to nie przygotowal i to bylo straszne uczucie! on naijal ze do mnie nic nie czuje itp. a ja nie odezwalam sie ani slowem, w takiim szoku bylam!

Gość aaa...
nie ma nic gorszego niz zwodzenie jesli czujesz z nia juz koniec to wez ja na rozmowe i powiedz jak jest, bedzie to dal niej szokiem ale lesze to niz zbywanie i olewanie

Gość wladziu hydraulik
dziewczyna ma 25 lat, czyli stosunkowo stara, a tmata ma 18, jednak nie ma to jak młodsza, nie?

Gość wladziu hydraulik
Dzięki za podszyw :P Nie chce , żeby te słowa o rozstaniu padły podczas sielanki, czy może lepiej wywołać sztuczny kryzys ??

sztuczny kryzys ? jesssuuuu....chcesz ja wykonczyc calkiem ? przeciez podczas kryzysu jest adrenalina a jak do tego dodasz rozstanie to zawalu dostanie !! po co ci kryzys ? nie boje sie rozmowy, a dokladniej boj sie, ale zrob jak facet i najnormalniej w swiecie powiedz ze chcesz porozmawiac o czyms waznym i juz. Nie lez czasem z nia do lozka i po ....wiesz czym....nie zakomunikuj jej tego bo to bedzie prostactwo niezwykle

Gość aaa...
sztuczny kryzys a dobij ja do konca co tam...

Gość jaaaaaaaa
wladziu ty se chyba jaja robisz?25 lat to stara??????????????? a ty ie masz??? 10???? bo dla dziesięicolatka 25 lat to już starość!!! a ta 18 kopnie cie niedlugo w dupę, bo ona to wyszalec sie chce!!!!

Gość jaaaaaaaa
o sorry to byl podszywacz

Gość
Ten topik to jakaś ściema albo prowokacja,bo żeby być tak głupim???Aż do tego stopnia?

Gość amalgamat
Zrób tak, żeby to ona zerwała, wtedy będzie OK.

Gość aaa...
tja.. jasne , zeby to ona zrobila, a pomyslales o niej?? jeszcze tak namiesza, ze ona bedzie sie winila za rozpad .. powiem ci tylko , ze wspanialomyslnie mu doradzasz eh...

Gość moje zdanie jest takie
Amalgamat , gówniarskie jest twoje podejście