Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czyżby Warszawianka

Szukam znajomych z Warszawie, ale nie Warszawiaków.

Polecane posty

Gość Czyżby Warszawianka

Czy jest ktoś chętny rozwinąć temat?.

Gość Czyżby Warszawianka
oczywiście, że z Warszawy.

Gość Czyżby Warszawianka
Jak odbieracie życie w Wa-wie i ludzi?

Gość Warszawianka od urodzenia
czego chcesz od Warszawiaków?

ja sie uwazam za przyszywana Warszawianke - bo mam to w dowodzie wpisane :P a ludzie ? jak wszedzie :) normalni ...

Gość Czyżby Warszawianka
no właśnie, ja nic nie chcę od Warszawiaków, a oni od razu drapią - dlaczego?Szukam po prostu znajomych, może być Warszawianka - sympatyczna!

Gość Czyżby Warszawianka
a co to ma wspólnego z Warszawą, znajomych nigdy za wiele,ale mam najpiękniejszy wiek kobiety.

Gość Warszawianka od urodzenia
Temat Twojego postu wskazuje na to, że to Ty zaczynasz drapanie.

Gość kotekiooo
warszwka ok

Gość Czyżby Warszawianka
nie widzę w tym nic drapieżnego, mieszkam w Wa-we 3 lata, pracuję z ludźmi w bardzo różnym wieku,jedni są fajni inni mniej, myslę, że Warszawiacy sa niedostępni, a ja szukam znajomych otwartych do pogadania i może spotkania...Jeżeli czujesz podstep i pretensje to się pomyliłaś.

Gość Czyżby Warszawianka
no i ucichło, tak mało ludzi z Wa-wy?????

Gość Czyżby Warszawianka
nie mogę znaleźć tego topiku...

Gość lepiej tam nie wchodz
tam same szare nudziary które stworzyły swój miniklubik. Same warszawskie ciućmy

Gość Czyżby Warszawianka
nie ma co ukrywać jestem po 40, nie wiem jak Ty oceniasz ten wiek, ja uważam, że teraz zaczyna się życie, dzieci odchowane wnuków jeszcze brak więc hulaj dusza...

Gość hehehe a potem sie dziwia
skad takie chamstwo w stolicy skoro wieksza połowa to napływowi z wioch i mniejszych lub wiekszych miast ,ktorzy na dzien dobry pałaja nienawiscia do rodowitych warszawiakow ,bezczelnie mieszkajac jeszcze w ich miescie i uwazaja sie za pseudo lepszy gatunek ,godne politowania droga autorko,pamietaj ze płycizna i słoma z butow zawsze na wierzchu...:o

Gość hehehe a potem sie dziwia
i na dodatek pseudo dojrzala kobieta po 40 :o to dopiero wstyd.. zamaist przykład dawac....

Gość Czyżby Warszawianka
właściwie to czekałam na taki głupi wpis, niestety Warszawa ma jakieś poważanie dzięki tym napływowym wieśniakom, jak to powiedziało to to wyżej, szkoda, że utwierdziłam się w przekonaniu, że Warszawiacy sa właśnie tacy, wielka szkoda, widzicie tylko swój nos i tyłek! Dobrze, że czasami zdarzają się wyjątki!!!! A mój wiek niech Ci nie przeszkadza, bo też do niego dojdziesz, jak los Ci pozwoli i nie zje Cię Twoja zgaga.

Ja jestem od ponad pół roku w Wawie. Wrocławianka :) też polecam topik szukam ludzi z wwy :P

Jak można dobierać znajomych na podstawie tego gdzie się urodzili??? Ja mieszkam w Wawie od urodzenia i nie czuje sie ani lepsza ani gorsza od \"przyjezdnych\"...

Droga założycielko topiku, to jest cholerny stereotyp - warszawka... oczywiście istnieje, ale...tworzą ją zarówno rodowici warszawiacy jak i ci napływowi i to często ci napływowi są beznadziejni, bo karierę robią, bo sodówa uderza. Nie dziw się, ze ktoś atakuje, bo sformułowałaś temat tak a nie inaczej, to bez sensu dobierać w ten sposób znajomych i skreślać ich bo z warszawy, bo czarny, bo gej, bo islamista itp, itd... ;)

Gość Czyżby Warszawianka
Blondi, jak to różnie można odbierac mysli, ja nikogo nie przekreślam, mam w różnych miasta ogrom znajomych, jestem osoba lubianą i wrogów chyba nie mam w każdym razie nic o nich nie wiem.Wcale nie dobieram sobie znajomych przypisując im cokolwiek, znam gejów i lesbijki, żydów, wegetarian i innych, nikt mi nie przeszkadza, mam taki zawód, że powinnam lubić i tolerować wszystkich, nie rozumiem tego całego zamieszania, ale cieszę sie, że jest ta polemika, człowiek zawsze sie uczy...

Gość Czyżby Warszawianka
a wogóle, czemu uważasz, że zawsze jesteś winna?

bo ona lubi chylińską :P i stad to samobiczowanie ;) Witam.... Wypraszam sobie tekst o szarych nudziarach \"lepiej tam nie wchodź\" czyżby cholera Cię brała? Jakieś problemy emocjonalne :P Czyżby Warszawianka > dawaj do nas :)

Gość Czyżby Warszawianka
a ja nie mogę wejść na tą stronę, ratunku!

Śliwka, moja pani adwokat :P :) Spoko ja się nie oburzyłam tylko wyklarowałam jak można to zrozumieć ;)