Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia

żałuje teraz tego co zrobiłam ... a on nie wiem czy wybaczy

Polecane posty

Gość głupia

jestem idiotką... mam zajebistego chlopaka a raczej mialam bo juz sama nie wiem pocałowałam chlopaka mojej kumpelki ... on tego chcial ja chyba tez.. nie chce stracic mojego skarba.... powiedzialam mu o tym a on ... nie zerwał ale nie chcial rozmawiac...mysle ze koniec jest bliski...przeplakalam ze 3 godziny ... teraz nie wiem jak mozna byc taka debilka jak ja... boshe... zaluje naprawde pisze o tym tutaj bo nie mam z kim sie tym podzielic ...

Gość qrcze to jush koniec boshe
jakbym ci tak kopneła w dupę :P

Gość ale my nie chcemy o tym
sluchac kretynko :P Powiedz komus kogo to interesuje :P Moze pogadaj z ta kumpela? :O

Gość piska ****
A na rozpoczeciu roku juz bylas???

Gość tak no
glupia babo teraz nici juz masz nauczke

Gość piska ****
Bo gowniarstwo zazwyczaj sie tak zachowuje :P

Gość ona klfkjlgkjf
co za banda chamow!Nie udzielajcie sie jak macie zamair tylko kogos gnoic i zalamywac...szkoda slow..... A Ty nie martw sie tak strasznie,wiem ze to latwo mowic,ale moim zdaniem chlopak jezeli mialaby z Tobą zerwac to juz by to zrobil.widocznie na razie musi to przetrwaic.Spokojnie.3mam kciuki

Gość tak no
aaa wydorosleje dziewczynka ......tylko nie wpadaj od razu

Gość lisek dzikusek
młode dziewczyny szukaja , doswiadczaja i próbuja , chca wiedziec jak to jest z tym z tym.....to ormalne aczkolwiek niedojrzałe.

nie martw sie skarbie :) pocałunek nie jest taki straszny, nie nie-do-przebaczenia :D pogniewa sie i przebaczy :)) kazdy ma chwile słabosci, mi tez sie one zdarzały, kilka razy :D ale jak wiedzialam ze na pocałunku sie skonczy, to nawet nie komplikpowalam sobie życia mówiąc mu o tym, bo po co? Żeby było mi lżej na sumieniu? za to jego bedzie to męęczyc niepotrzebnie :D glowa do gory, powiedz mu ze to nic dla ciebie nie znaczyło, itp, itd... :Da na drugi raz nie trać głowy! :D pa!

Gość Sensuel
O BOSHE.... :P dobrze ci tak, dla mnie możesz całe życie płakać z powodu swojego debilizmu, ile ty masz lat? 14?

Gość wkurzasz mnie
ale o tym ona jeszcze nie wie, dopiero poznaje zycie....

Gość hehehe jestescie smieszni
co za hipokryzja:o a wy nigdy nie byliscie młodzi,szaleni,ciekawi i młodzienczo głupi??? nie wierze,to normalne dla mlodzienczego wieku,kazdy nabywa nowych dosiwadczen niekoniecznie dobrych ale taka jest ewolucja czlowieka... po to jest młodosc by z niej korzystac,,doswiadczac itp,gadacie jak banda dewot.

Gość IZa//./.
Jacy wY WSZYSCY MĄDRZY,NIEOMYLNI,IDEALNI!!!!!Jak łatwo rzucić kamieniem, anonimowo napisać że ktoś ejst debilką czy bulwersowac sie jak tak mozna....Sama nigdy nie zdradzilam mimo,ze bylam w zwiazku z 1 facetem 8 lat ,a teraz mam meza i tez nigdy bym tego nie zrobila,ale naprawdę JESTEM W STANIE zrozumiec ze dziewczyna mogla calowac sie z kims innym,ze popelnila błąd i b.zaluje.Chwila,emocje,brak rozsądku i tak wyszlo...:(Przeciez nie poszla z tamtym do łóżka, nie oszukała Go,miala odwage sie przyznać!!!!Jest b fair,naprawde.a wy idealni ludzie naprawde nie macie nic na sumeiniu,naprade czasem nie straciliscie rozsądku,serio nie umiecie zrozumiec takiej sytuacji?? Ja mam gorąca nadzieje ,ze tej dziewcynie sie ulozy jakos i chlopak jej to zapomni,bo uwazam ze to naprawde ok z jej strony,ze tak potrafi sie przyznac do blednego kroku,przeprosic i zalowac.

a ty mloda sie az tak nie przejmuj,co sie stalo to sie niodstanie,nastepnym razem sie zastanowisz zanim zrobisz cos podobnego,czlowiek sie uczy na błedach,uczy sie całe zycie i tak umiera głupi ;):D:P nie mowie ze dobrze zrobiłas,ale skoro mialas ochote sprobowac to sprobowalas,zranilas jego uczucia,pewnie musi przemyslec czy ci wybaczy czy nie,wszystko przed toba nie ten to inny,aczkolwiek powinnas przeprosic i powiedziec jesli rzeczywiscie załujesz,nikt nie jest swiety i doskonaly a mlodosc ma swoje prawa ;) głowa do gory,pozdrawiam :)

Gość Sensuel
No wyobraź sobie, że nigdy nie byłam tak głupia :P Dziwne nie? Uważasz, że każdy musi być pusty w młodości?

to twoja indywidualna sprawa jak przezywasz mlodosc... a wiekszosc pan porzadnickich potem sie okazuje obłudnymi cichodajkami,pozniej szaleje,ale oczywiscie nie kazdy wiec nie potepiajcie mlodej dziewczyny,przynajmniej bedzie miala sie z czego posmiac na stare lata :P:P

Gość IZa//./.
Byc może w młodości nie,ale na starośc jak widzę rozumu ci sporo odjęło.....Nie mam zamiaru z tobą uskuteczniać pyskówek. Idzie wekend, może znajdziesz inny sposób na spędzenie samotnego wieczoru niż obrzucanie blotem(oczywiscie anonimowo,bo tak tylko umiesz zapewne) osob z internetu. Pozdrawiam serdecznie pani idealna aczkolwiek malo rozumna Bez odbioru

do manganian VII potasu - masz racje ,to tez prawda,pewnie jest na etapie poszukiwan,doswiadczen jak to młody człowiek,ja to potrafie zrozumiec,nie wierze w swietojebliwych ;) pozdrawiam🖐️

Gość kacpero to ja
brawo Iza:):)

Iza >>🖐️ :D

głupia>> przynajmniej nie jestes obłudna i zakłamana,w przyszłosci sie zastanowisz juz jak nadarzy sie podobna okazja zanim cos zrobisz,a teraz zycze ci wsio naj naj i pozdrawiam :)

nie bylby w tym nic zlego gdybys nie miala chlopaka, wiadomo ze to wiek w ktorym sie probuje wielu rzeczy itd. przede wszytskim pogadaj z chlopakiem:) i nie rob tego wiecej:) mam nadzieje ze bedzie dobrze mimo wszytsko🖐️:) napisz jeszcze co z chlopakiem,jak juz bedziesz wiedziala.

Gość To forum dla kobiet
nie dla małolatów

Gość iza.//.
koniecznie powiedz ze jakby czas się cofnąl to oddaalbys wiele zeby to sie nie powtorzylo.,ze strasznie zalujesz,ze ejst dla Ciebie b.wazny,ze to wplyw alkoholu i Twojej glupoty. Ze on jest dla Ciebie najwzniejszy i najlepszy,.ze tamto to najbardziej idiotyczna sprawa jaką zrobilas. I nie mow wiecej mu ze tego chcialas!!powiedz to ale w inny sposob,nie tak dosadnie,bo brzmi naprawde drstycznie.Walcz o niego i pokaz jak zaluejsz,jak ci na nim zalezy