Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maki

Co sądzicie o czatach??

Polecane posty

Gość Maki

Myślałam, że to miejsce, gdzie mozna porozmawiać z ludźmi na różne tematy ale większoć osób, z którymi rozmawiałam, szuka kogoś, z kim mogłaby się spotkać. A jaka jest Wasza opinia na temat czatów? Czy są tam ludzie, którzy chcą tylko porozmawiać?

Gość Nie wchodz tam
same zbuki siedza na czatach....... idz lepiej na spacer moze tam pozansz ciekawych ludzi;)

Gość Maki
Znam dużo ciekawych ludzi, nie szukam tam mężczyzny. Ale czasami nie chce się nigdzie wychodzić a miło byłoby z kims pogadać i próbowałam kilka racy ale jestem rozczarowana. zastanawiam się czy tez tak macie czy przeciwnia

Jak można poznać kogoś wartościowego, kiedy tam sami \"analfabeci\" porozumiewający się pismem obrazkowym. Żadnej treści oprócz \"łaciny\" i ikonki. Szokujący jest poziom tych ludzi

Gość Maki
Chyba więc raczej będę zagladać tu. Nikt nie ma pozytywnych doświadczeń. Lusesito... poznałaś męża na czacie?

podobne przyciąga podobne:D:D hahahaha kaczorek też ma wyższe:D:D

ona się chwali że poznała weekendowego dupcingera;):D:D:D

Gość plamkaa
radziłabym ci raczej czaty i fora tematyczne:) tam zagladają już ludzie w konkretnych celach i nastawiają się raczej na rozmowę niż na podryw;) nigdy specjalnie nie szukałam znajomosci internetowych, a w ciągu 3 lat uzbierała się tego spora gromadka całkiem niechcący:) właśnie z gier online i wymiany poglądów:)

Gość Maki
dzięki plamka.