Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zelle

ORANGE - szpecenie telefonów nadrukami, swoim menu itp.

Polecane posty

Gość Zelle

Mam zamiar kupić sobie nowy telefon - niestety sieć ORANGE w jakiej obecnie jestem upiększa swoje telefony nadrukami - ich loga na telefonach są już wszędzie, swoje animacje, tapety no i to okropne ORANGE MENU! Was też to denerwuje?

Gość tak i to bardzo
dlatego nie mam orange

Gość Zelle
ORANGE MENU - NIE JEST WGRYWANE DO KAŻDEGO TELEFONU... ale te modele które mnie interesują - właśnie je mają (i nie ma możliwości by owego menu nie miały - to taki "prezent" na siłe!) Co do tapet i animacji to czyż nie lepsze są te proponowane przez producenta telefonu, a nie z pomarańczowym kwadracikiem na czarny tle... :-(

Gość po tym jak mnie oszukali
naliczając za dużo na sms-ach i odrzucając reklamację przeniosłam się do plusa.

Gość Cursor
Zgadzam się z Zelle! Ja mam właśnie telefon z ORANGE - chciałego go ostatnio sprzedać w komisie, ale go nigdzie nie chcą... podobno schodzą one 3x gorzej od innych, bo nikt nie chce mieć takiego telefonu z nadrukami ORANGE gdy preferuje inną sieć np. ERA lub PLUS. :-(

Gość orange menu
mozna sciagnąc ,niedawno to zrobił mój chłopak z Nokii N70 .teraz jest zdecydowanie lepiej a Orange nie wiem jaki ma cel w dokonywaniu takich zmian.

Gość Zelle
Ja właśnie też nie wiem... :-( Przecież telefon to nie reklamówka na zakupy... żeby go tak "upiększać"... :-(