Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie

Najlepsze i najgorsze biura podrózy

Polecane posty

Pracuję własnie w biurze podrózy i jestem ciekawa Waszych opinii. Które biura uważacie za dobre i uczciwe, a które zraziły Was do siebie swoją niekompetencją?

🖐️ Aggie Trudne pytanie. CZasem ktos narzeka na biuro a sam sobie jest winien. Jesli dokladnie przeczytasz jakie masz prawa, weźmiesz ze soba katalog, zrobisz rozeznanie okolicy i hotelu w internecie, to nie moze juz nic zaskoczyc. Ja tak robie i wiem co mnie czeka. Szkoda mi tylko ludzi, ktorzy np nie maja dostepu do internetu lub wybiora biuro w ktorym siedzi pani i tez nie za wiele orientuje sie w temacie lub nie chce sie jej mowic, bo tak tez sie zdarza niestety. Ja np kiedys weszlam do biura i pytam o oferte Jet T. do Maramris a pani wydrukowala mi hotele z Alanii i tlumaczy ze to sa super hotele bla bla bla , ja o Marmaris a ona o Alanii. nigdy juz tam nie pojde. Sama jeżdżę często z Triadą ze wzgledu na ich dobre objazdowki. Bylam tez z GTI i ALfa Star i nie narzekam. Mi nawet rezydent nie jest potrzebny do szczescia bo czesto wiem wiecej niz on przekaze na spotkaniu informacyjnym. :)