Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieatrakcyjna kaśka

Jaką można dostać pracę bez wykształcenia i bez..wyglądu?

Polecane posty

Gość nieatrakcyjna kaśka

pytanie jak w temacie. choć oczywiste, że teoreycznie taka osoba sznas nie ma w dzisiejszych czasach, przy założeniu, że o dane miejsce pracy ubiega się choćby jedna ładna rywalka ale może macie jakieś propozycje. nie wiem, może sprzątaczka albo coś w ten deseń?

Gość rwerwerwerwerwerwerwe
sprzedawczyni w sklepie miesnym za 800zł miesięcznie :O

e tam oby tylko. szukaj plecow to sie wszystko uda w tym kraju jest tak ze mozesz b wyksztalcona i ladna a roboty nie dostaniesz takie realia.

Gość nie prawda
wystarczy być specjalistą w jakiejś dziedzinie! najlepszym magistrów dziś jak psów... plastikowych lal też.... zdobądż konkretne umiejętności w jakiejś dziedzinie....bądź najlepsza.... a na pewno dostaniesz pracę!

Gość daj przyklad
na jaka dziedzine jest popyt

Gość nie prawda
kto co naopowiadał takich głupot.... że pracodawcy ładnych szukają? no chyba, że się o pracę hostessy ubiegasz.... na "normalne" stanowiska najchętnie przyjmowane są przeciętnej urody osoby.... taka jest prawda.

Jeśli ktoś szuka jak najładniejszej sekretarki, to można się domyślić, do czego mu ona... do olsniewania uroda i byc może do niezobowiązującego seksiku. Powazni pracodawcy zwracaja uwage nie na urode, co na ogólny wygląd, czyli, czy kandydatka jest zadbana i umie sie zaprezentować. Nie musi być piękna czy zgrabna, ale musi umiec ubrac się odpowiednio do zajmowanego stanowiska. Ja prauję w biurze podrózy i nikomu nie przeszkadza, że niedawno ścięłam włosy na krótko, bo moim zadaniem jest obsługa klientów, którzy chcą dostac kompetentną i wyczerpującą odpowiedx na zadane pytanie, a nie byc olsniewanym uśmiechem jak w reklamy i owiewani wiatrem przy trzepocie sztucznych rzęs.

Gość nie prawda
na każdą dziedzinę jest popyt.... jak się jest najlepszym... mam koleżankę.... zajmuje się renowcją obrazów.... nie skończyła studiów, bo zaliczyła wpadkę.... ale ma do talent.... pracę proponują jej na całym świecie prześcigając się w wysokości pensji....

Gość bictheeeeeeeeeee
wezma cie na ręce i nogi. jedna wzieli a ma brzydkie krzywe dlonie. Ohyda. Od razu miala to po znajomosci=sex. idz i ty wezma cie:)