Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia24

po jakim czasie zaszłyscie w ciaże, i ile macie lat

Polecane posty

Wyobrazam sobie, ze ci smutno. Nam juz nie wyszlo 7 razy. Bardzo duzy procent par stara sie dluzej niz 3 miesiace. Jesli komus sie udaje od razu, to albo jest szczesciarzem, albo to byla po prostu wpadka.

A mnie sie udało za pierwszym razem, wiec jestem SZCZĘŚCIARĄ.

28 lat,5 m-cy teraz jestesmy w 21 tyg i w styczniu bedziemy miec dziewczynke.ale ja juz tez dostawalam niezlego kota jak nie wychodzilo i nie chcialam nikogo sluchac,takze wiem co mozesz przechodzic.zycze cierpliwosci

Gość taka taka24
aleksandra78 a ilesie staraliscie

Gość nowa123
my 10 miesiecy i tez nic ciekawe

no przestan! po 2 miesiacach? Na poczatku staran tez mi sie wydawalo, ze powinno od razu sie udac i tez mialam wielkie depresje. Nawet widzialam u siebie wszelkie symptomy ciazy... :D Z czasem zaczelam zdrowo do tego podchodzic- wystarczy poczytac topiki dziewczyn starajacych sie o dziecko. Na kazdym topiku kazdego miesiaca zachodzi srednio jedna dziewczyna. U zdrowej pary prawdopodobienstwo zajscia w ciaze za kazdym razem wynosi 25%! Tak wiec to po prostu lut szczescia, czy sie uda czy nie! Nie popadaj w panike. Nie zakladaj, ze zajdziesz w tym cyklu- daj sobie czas np. 3 miesiecy. Jesli w tym czasie nadal sie nie uda, to mozecie sie przebadac- dla spokoju. Najwazniejsze, zebys sie nie nakrecala i nie szukala ciagle u siebie symptomow ciazy. Bo to cie zniszczy!

Gość klinka
nam się udało za pierwszym razem (jeden strzał i jedno trafienie), zaplanowaliśmy że dziecko ma się urodzić w kwietniu i tak się stało. Teraz jestem mamą 4,5 m Kornelki.

Gość martyyna
22l, rok staran po wczesniejszym poronieniu ale teraz jest przy mnie slodki bobo :) powodzenia :)

Gość przyszła_mama
my wzięlismy w czerwcu cywilny a przed slubem zrobilismy umowe, że jesli w tym roku nie dostane prace, to robimy dzidziusia. pracy nie dostałam ( jestem nauczycielką to w czerwcu wiedziałam), spróbowalismy w czerwcu, kiedy miałam dni płodne i mąż akurat był w domu, bo pracuje za granicą, i wyobraźcie sobie, że jestem w ciązy, 13 tydzień!!!!!ale fart, nie sądziłam, że tak łatwo pójdzie!!!mam 25,5lat.

z pierwsza ciaza udlao mie sie od razu,2 ciaza po 8 miesiacach[zakonczyla sie poronieniem]teraz mija 3 miesiac i nic nic nic!!!!!zalamka!

Gość 123qwe
czesc, ja po jednym strzale tez, tak jak wyzej koleaznka tez zaplanowalismy zeby sie urodzilo w kwietniu bo ja z kwietnia jestem i chcialam zeby moja dzidzia byla, i nie uwierzycie na pierwszej wizycie wyznaczyli mi termin porody i niespodziuanka dokladnie na dzien moich urodzin bylam szczesliwa ale corcia urodzila sie wczesnie 2 tygodnie, powodzenia

Gość łatwo nie było
11 cykli, a powodzenie dzięki hsg - jajowody przytkane :-o mam 29 lat, gdyby nie hsg do dzisiaj nie byłabym w ciązy, teraz kończę 18 tydzień

Nam również udało się za pierwszym razem. Zaplanowaliśmy, że od września zaczynamy starania i we wrześniu zaszłam w ciąże. Mam 28lat i 3 miesięcznego synka.

Nam udało się po 3 m-cach,chociaż to prawdziwy cud bo moje cykle miały rozbieżność od 40 do 55 dni,a nie prowadziłam żadnego kalendarzyka,ot zwykłe obserwacje. I jest!! Jestem na początku 4 m-ca i jestem bardzo szczęśliwa!:) Mam 29 lat i to będzie nasz pierwszy dzidziuś:)

a ja kochane pierwsza ciaza za pierwszym razem, druga za drugim a teraz....5 miesiac staran i czekam.....?? moze po 5 probie? chociaz sie juz nie nakrecam...bo sie boje...u mnie problem jest o tyle gorszy, poniewaz planuje dziewczynke(mam juz 2 chlopcow) wiec musze ja \"ustrzelic\" nie wystarczy obsadzic wszystkie dni plodne....;) jest mi wiec juz ciezko i powoli trace wiare..juz nie tyle w bycie w ciay co w posiadanie dziewczynki...boje sie desperackiego kroku... ale trzymajcie kciuki moze teraz???? za 9 dni sie dowiem....aha mam 34lat..pewnie jestem tu weteranka?? ;)