Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna 19

Nie potrafie żyć chwilą.. ciągle boje sie o swoją przyszłość !!!!! macie tak ???

Polecane posty

Gość Smutna 19

To jest okropne..ciągle myśle co dalej będzie.. czy bede miała prace.. męza ,dzieci... czy bede miała gdzie mieszkać itp :( no można w depreche popaść [zły] Własnie wybieram sie na zaoczne studia-politologię, mam prace w sklepie za 700 zł wiec jak na 19 latke nie jest źle.A ja sie boje ze zostane w tym sklepie i albo i w ogóle nie będe miała pracy :( i umre z nędzy.Nie potafię sie cieszć tym co mam teraz..w koncu mam duzo...

Gość Ja mam 23 lata i tez ciągle
się martwi o jutro- nawet nie myśle o dzieciach bo boje się ze ich nie utrzymam etc.:o Podziwiam tych którzy nie boją się przyszłości...

Gość sfffffffffff
powiem wam tyle i słusznie , że się martwicie bo ten kraj nam nie daje świetlanej przyszłosci zwłaszcza jeśli chodzi o pracę

chyba każdy trochę się boi co będzie dalej.. czy znajdzie pracę.. czy jakoś mu się w zyciu ułoży... to normalka :-) nie przejmuj się za dużo, trzeba wierzyć w siebie i isc do przodu... czasem trzeba patrzeć na wszystko z dystansem bo byśmy wszyscy powariowali

Tez to mialam i miewam ale pomagaja w tym leki nie wiem czy nie powinnac pójśc z tym do lekarza.Zycie w lekach przez wiele lat to stres napiecie i naprawde mozna doprowadzic sie do chorob.