Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sepia..

hiszpańskie kosmetyki dla dzieci - nazwa????

Polecane posty

Gość sepia..

mam pytanko - może kojarzycie hiszpańskie kosmetyki dla dzieci, kiedyś kupiłam będąc na wakacjach wialką butlę "wody perfumowanej" dla dzieci, pachniała niesamowicie :) z tej serii był też chyba mydło w płynie (też w dużej białej butli z przekręcaną zakrętką), ale teraz ZA NIC nie mogę przypomnieć sobie ich nazwy......... :( orientujecie się może????

Gość sepia..
podnoszę :)

Gość sepia..
przypomniałam sobie nazwę jednego z nich - Nenuco ale za nic nie mogę ich zlokalizować, ktoś wie, gdzie mogę je kupić w Polsce? :)

Raczej mało prawdopodobne, zeby dostała te kosmetyki w Polsce. Też kupiłam parę leków w Hiszpani (np. maść przeciw komorom) niestety w Polsce nigdzie takiego nie ma.

Gość lola78
witam mieszkam w hiszpanii i jestem pewna ze chodzi tobie o kosmetyki dla dzieci z firmy " NENUCO". sa bardzo lagodne dla bobasow i pieknie pachna.to najpopularniejsze kosmetyki tutaj. pozdrawiam

Gość lola78
przepraszam, nie zauwazylam, ze juz sobie przypomnialas. w polsce nie ma tych kosmetykow. jestem pewna. pozdrawiam

Gość sepia..
lola78 --> czyli wiesz o co mi chodzi :) wiem, że miałam też taką wodę kolońską firmy Denenes łudziłam się, że będą może na Allegro, są tylko na ang e-bayu... jadę za kilka dni do Niemiec, ale też nie mam żadnych info, czy tam dostanę te wody :(

Gość Nenuco Denenes
Hej, czy sa juz w Polsce dostepne te wody i gdzie ich szukac, poradzcie prosze

Gość NahoreBaby
Hiszpańskie wody kolońskie dla dzieci Nahorebaby będą dostępne na www.baby-perfumeria.pl