Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moonia

Kłopoty z cerą tradzikową w czasie ciązy

Polecane posty

Witam!! Mam cere mieszana wiec zawsze pojawialy sie na niej pryszcze, ale teraz (jestem w 19 tyg ciazy) staje sie to nie dozniesienia. Myslalam o kupnie kremu Vichy normaderm, kiedys go uzywalam i nawet bylo niezle, ale teraz musze wziac pod uwage burze hormonów. Moze któras z was ma ten sam problem. Prosze poradzcie coś moze jakis inny krem!!! Pozdrwiam

Ja mam ten sam problem, ale niestety wszystkie kremy do niczego. A leków chyba raczej nie można :( Cera im późniejsza ciąża tym gorsza :( Bu...

no to mnie pocieszylas.....myslalam ze jakis krem....no ale rzeczywiscie na hormony bo teraz to glownie chodzi o to, nic nie pomoze. A swoja droga podobno jak kobieta zmienia sie na twarzy to bedzie dziewczynka ja nie robilam jeszce USG, a jak to wygląda u Ciebie? znasz juz płeć?

moja siostra bardzo sie zmienila na buzi,tez miala spory tradzik a okazalo sie ,ze bedzie chlopak.i znam wiele takich przypadkow;) nie ma reguly...

Gość ter
ja drobne krostki na twarzy miałam już przed ciążą, w ciąży moja cera wygląda perfekcyjnie, nie przetłuszczała się, nie było żadnej krostki, ogólnie wyglądałam dużo lepiej niż przed ciążą. Teraz po porodzie wszystko wraca do stanu sprzed ciąży. Pojawiają się drobne krostki, włosy bardziej się przetłuszczają i baaaardzo wypadają!

Będę miała dziewczynke :) info w stopce... A włosy przed ciążą mogłam myć co drugi dzień a teraz musze codziennie bojak umyje rano, to wieczorem mam już strączki...