Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo sie boje

przeziernosc karkowa 1,6 w 12 tc -czy dobrze?

Polecane posty

Gość pytam bo sie boje

czy ktoras z was miala podobne wyniiki? ginejolog sie zaniepokoil i chce mnie na adania prenatalne wysylac..w necie znalazlam ze norma jest az do 2,5..juz nie wiem co mam myslec! pomozcie prosze!

Gość iZA.../
JA MIALAM W CHYBA 12 TYG 2MM I CHYBA DO 2MM LEKARZ MOWIL MI ZE EJST NORMA.NASTRASZONO MNIE I TO PORZĄDNIE.TAKZE SKIEROWANO MNIE NA BADANIA PRENATLNE I TO ZUPELNIE BEZMYSLNIE.NA SZCZESCIE POSZLAM TAKZE DO INNEGOLEKARZA I JESZCZE INNEGO....ZDECYDOWALAM SIE W KONCU NA TEST PAPPA.WYSZEDL TAKZE OCZYWISCIE TE BADANIA GENETYCZNE NIE BYLY POTRZEBNE,TYMBARDZIEJ ZE TO ZAGRAZALOBY DZIECKU I TO POWAZNIE.MOZE IDZ DO INNEGO LEKARZA I TEZ SKIERUJA CIE NA TEST PAPPA.ON WYKRYWA WADY GENETYCZNE:DOWNA I TAK DALEJ.OCZYWISCIE 100% PEWNOSCI NIGDY NIE MASZ.U MNIE WYSZLO PRAWDOPODOBIENSTWO CHOROBY 1:1900 TAKZE B.MALO I LEKARZ NIE ZALECIL DALSZYCH BADAN. POWODZENIA

Gość iZA.../
poza tym ten twoj wynik wydaje mi sie dobry z tego co pamietam to teraz norma jest do 2mm, a Ty masz 1,6!!Jednak nie ejstem lekarzem,to za powazna sprawa,zeby ja zignorowac i sluchac sie kogos z forum.radze kolejna wizyte u innego lekarza i kolejne usg,ktore ostatecznie stwierdzi co dalej robic.