Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SaPeR_CSNPSP

JEST PROBLEM NIE WIEM CZY ZOSTAC W ARMI DORADZCIE PLISSSSSS

Polecane posty

SIEMANKO JESTEM SAPEREM W CENTRUM SZKOLENIA NA POTRZEBY SIL POKOJOWYCH I MAM DUZY DYLEMAT CZY MAM ZOSTAC GDYZ MAM DZIEWCZYNE KTORA KOCHAM I NIE WIEM CZY ONA NA TYM NIE UCIERPI TO JEDEN MINUS DRUGI JEST TAKI ZE MOZE MNIE KIEDYS WYPIE..... W POWIETRZE SMIECH SMIECHEM MAM DOCZYNIENIA Z MATERIALAMI NIEBEZPIECZNY7MI CO MIESIAC NA DEBIE WYSADZAMY PO 1000-1200 POCISKOW ZNALEZIONYCH W ZIEMI PO 2 WOJNIE SWIATOWEJ MAM DOPIERO 21 LAT I NIE WIEM CO ROBIC MI SIE WYDAJE ZE ZYSKAM PIENIADZE A STRACE KOBIETE :( CO O TYM MYSLICIE HMMMMMMMMMMMM?????????????

Zoatań w wojsku. Gdzie ty w dzisiejszych czasach znajdziesz lepszą pracę?;)

Hehe..ja jako dziewczyna Twoja bylabym zestrachana w majty codziennie :/ A co Ty masz zrobic? To kwestia tego co chcesz robic..pociagaja Ciebie jakies mat. wybuchowe? :> No jak zostales tym saperem do cholery? Wtedy nie myslales?

NO WLASNIE TO JEST PLUS NAJNIZSZY STOPIEN WOJSKOWY 1450 PLUS DODATEK 700ZL PLUS 2% FREE ROCZNIE DO EMERYTURY ALE COZ Z TEGO :(

IE ZOSTALEM TYLKO SZCZERZE TO MIALEM ZALATWIONE PRZEZ PEWNA OSOBE BO PODOBNO MAM NAJ ZE WSZYSTKICH GDYZ CO TYDZIEN JEDZE DO DOMU I MAM ZOLDU PO 600 ZL A INNI TYLKO 170 I BRAK PRZEPUSTEK :)

Ja bym ci radziła zostać, wojskowi nawet w dzisiejszych czasach maja mniejsze problemy z pracą, mieszkaniem itp. Sama jestem z wojskowej rodziny, mieszkam na wojskowym osiedlu.

ALE NIGDY NIE SPODZIEWALEM SIE ZE BEDE JEZDZIL NA JAKIES WYSADZANIE A Z CZASEM UZBRAIAL LADUNKI GDZIE JEDNO ZGIECIE ERGA I MNIE NIE MA A NAWET BLAD TZW TECHNICZNY :(

Powinieneś pogadać o tym ze swoją kobietą, mój kuzyn jest w Twoim wieku i zdecydował się zostać żołnierzem zawodowym mimo że ma kobiete ale planują razem zamieszkać tam gdzie on dostanie przydział. U Ciebie istnieje raczej ten problem że masz do czynienia z mat. wybuchowymi... no nie wiem ja bym się codziennie bała o to czy wrócisz do domu..

A WLASNIE JESZCZE JEDEN MINUS TO TAKI ZE TRZEBA ZALICZYC MISJE JAKAS TAM BO TO PODOBNO W OBOWIAZKU ZOLNIERZA ZAWODOWEGO CZY MAM RACJE ZAPYTAJ OJCA :)

MAM GRANATA TYLKO ZARDZEWIALEGO NIE JEDNEGO W SKLADZIE WLASNIE WE WTOREK JEDZIEMY ZROBIC BUMM JAK NIE ZOSTANE TO NA KONIEC SMIGNE PLASTIKU :)

Dawno nie słyszałam o żadnym wypadku na poligonie więc chyba smiertelnośc nie ejst tam duża :D a iść na emeryture w wieku 35 lat? Kto by nie chciał ;)

NIE PUCIA W GLIWICACH JEST JEDNOSTKA A ONI TAM HU ROBIA JA JESTEM W PATROLU SAPERSKIM NIE BIORE ZOLDU TYLKO PIENIAZKI OPERACYJNE MAM NORMALNY ETAT MIMO ZE JESTEM W ZASADNICZEJ

My na poligonie byliśmy tak żli że prawie rzucaliśmy przeciwpancernymi ! :D Za to ŁWD było suuper ! Widzisz jak ugina się trawa ,a słyszysz dopiero po chwili ! :D

tez jestes saperem wiem nie raz jak bylismy to byly szkolenia wysadzali trotyl i uczyli ich robic sievie wiesz ostatnio kolesie przywiezli bombe tak ku wielka ze chlopie na calym starze byla jedna i nic wiecej by juz sie nie zmiescilo mieli tylko 400gram trotylu nie wykopali dolu tylko juz wjebali do dolu po wybuchu takze tymi kostakami poglaskali ja i mieli problem bo jej nie wyjebalo i mieli zonk:)

A żeby cię tak żetony złapały :P ... Nie radzę iść na wojaka zawodowego - kijowo i tyle. Jakieś 5 - 6 lat temu się połacało : na studia, potem na dobrowolca do woja i AON w kieszeni. Po studiach podyplomowych belek na pagonach od metra. No i możliwość emerytury w wieku 35 latr :D ... A teraz szkoda gadać ... A pieniądze psie...

Gość widać że
widać, że lubisz się rozerwać, saperze:P hehe

Wiem ,że dużo ludzi pchało się do Syrii ,bo można było dobrze zarobić i nasi rozbrajali nawet te wyskakujące ! :D

Gość sapercsnpsp
siemanko ludziska