Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka1970

życie po 35-tce

Polecane posty

Gość Ja równiez jestem
Ty nie przechodziłaś takiego etapu?Moze ze mna jest cos nie tak

Gość PimPim
Kudłaty - dziecko mam 1 i to 13-letnie

Gość PimPim
Nie, nie miałam kryzysów. Mam czasem doły i doliny, ale to jak każdy. Nie mam czasu roztkliwiac się nad sobą. Życie jest zbyt piekne, żeby się zamrtwiać.

Gość Ja równiez jestem
Domyslam sie ze sytuacje finansowa masz dosc dobra Nie uwazam oczywiscie ze od tego zalezy szczescie ale napewno pomaga

Gość PimPim
Jak mnie dopada handra to idę np. do fryzjera, kosmetyczki, czy najnormalniej po babsku na zakupy.

Gość KUDLATY
No to tera rozumiem. Pasozyt 1-maz. Pasozyt 2-syn. Pasozyt 3-kot. A ja tu milosci szukam a ty MENZATKA!!!!!!! Ide spac!!!!!!

Gość PimPim
Nie mam milionów na koncie, ale na drobne przyjemności mnie stać. Jest to po części zasługą prowadzenia wydatkow domowych z ołówkiem w ręku. Kiedyś mieliśmy nie najciekawiej, jeśli chodzi o finanse, więc byłam niejako do tego zmuszona. I tak mi zostało. Choć rzeczywiście nie muszę się już zastanawiac nad każda wydaną zlotówką.

Gość PimPim
Kudłaty - BINGO!!! Ale i tak jesteś niezły. Szukasz miłości u kbiałki z dwójką dzieci?

Gość PimPim
no bo tak chyba myślalleś o mnie :P

Gość PimPim
No dobra, skoro Kudłaty odpuścil i już nie interesuje go miłość, bom mężatką jest, to i ja idę się spać. Ja również - musisz wziąć się w garść!!! Koniecznie!!!

Gość Ja równiez jestem
Nie zapczysz wiec ze nie trudno o zly nastrój kiedy forsy brak,dzieci dorastaja a perspektyw na lepsze nie widac no do tego ten wiek

Gość PimPim
Wiek nie ma tu nic do rzeczy. A co do zlego nastroju z powodu braku forsy, to rozumiem. Ale trzeba żyć, nie poddawać się i przeć do przodu. Najgorsze jest dreptanie w miejscu i użalanie się nad sobą.

Gość PimPim
To może doprowadzić nawet do depresji.

Gość PimPim
No dobra. Idę spać, bo ktoś jutro będzie musiał zrobić śniadanie pasożytowi nr 2. Papa

Witam z rana.... topik jak dla mnie, tylko jakimś pesymizmem wieje, czy mi się zdaje? Chyba mi się zdaje tylko. Przecież życie jest całkiem fajne, powiedziałabym, lepsze po 30 niż przed. Szkoda tylko, że dzisiaj poniedziałkowy ranek a nie piątkowe popołudnie. Ale my silne jesteśmy, to i do piątku dociągniemy. A w sobotę - grzybki :) Trzymajcie się i bez narzekania mi tu!