Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania19_olsztyn

Pierwsza wizyta u ginekologa po tabletki???

Polecane posty

Gość ania19_olsztyn

Jutro idę do ginekologa, boje isę troche bo nie wiem jak wygląda taka wizyta, co on wogle będzie robił, jak i czym mnie będzie badał, boje sie strasznie ale chce brać tabletki anty, bo sex w ciągłym strachu ze gumka pęknie jeszcze bardziej mnie przeraża.

Gość 19 latka
na poczatku przeprowadzi z Toba wywiad.. czy współżyjesz, od kiedy miesiaczkujesz.. wystarczy jak podasz date ostatniej miesiaczki i rok 1 miesiaczki.Zapyta sie w jakim celu przyszłas. Skoro współżyjesz zabada Cie.. Wsadzi wziernik ni emartw sie nic nie boli tylko troszke zimny jest ale to nic.. No i albo skieruje Cie na badania albo od reki wypisze recepte. To zalezy od ginekologa. powodzenia:)

Gość jiji
hej nie masz sie czego bac ja bylam pierwsz raz u ginekologa tez po tabletki dokladnie 5 dni temu tez sie okropnie balam ale to nic strasznego badanie trwa chwilke lekarz badal mnie wziernikiem to fakt troszke zimny ale nie ma sie czego bac :)

Gość ania19_olsztyn
dziś idę, ale powiem mu ze jestem dziewicą to mnie nie będzie badał , za bardzo się boje .

Gość zaraz wynik och
ja tez poszlam jak jeszcze dziewica bylam ale i tak kazal mi sie rozbierac i zajrzaql tam i powiedzial ze mam polksiezycowata blone ze jest na jednej sciance takze spokojnie mozna bylo ostroznie usg mi zrobic-ale bylam u prywatnego

aja tez dzisiaj ide do gina prywatnie, bo nie mam mozliwosci w ciagu dnia isc do panstwowego, a poza tym pani z przychodni niby leczy tyle lat kobiety ale zadnego profesjonalizmu, dzieki niej przez 4 miech ymialam infekcje, bo nie potrafila mi zapisac odpowiednich lekow, a jak poszlam do prywatnego to na pierwszej wizycie dostalam skierowanie na podstawowe badania... fakt badanie ginekologiczne jest okrutnie krepujace, ale da sie wytrzymac jesli chce sie byc zdrowym i zabezpieczonym przed ciaza :) nie ma sie czego bac, ja zwlekalam kilka lat zanim poszlam do gina, bo sie wstydzilam, glupia bylam, ale co zrobic...

Gość zaraz wynik och
no wlasnie ja tez zwlekalam tyle lat bo sie wstydzilam pojsc do ginekologa..............i ignorowalam bole brzucha czeste. no i mnie pokaralo-wyladowalam na stole operacyjnym-usuwana torbiel.a gdybym poszla duzo wczesniej do gin to by sie odbylo bez tego poniewaz mozna by bylo wysuszyc ja tabletkami. dlatego dziewczyny chodzcie do gin przynajmniej co pol roku, po pierwszej wizycie zobaczycie ze nie bylo tak zle i bedziecie mowic-ale bylam glupia ze sie wstydzilam