Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka11

Pigułki Yasmin - podwójna dawka

Polecane posty

Gość julka11

Witam, mam pytanie dotyczące brania pigułek Yasmin. Tak się skład że współzyję ze swoim chłopakiem, a tabletki biorę juz od jakichś 8-iu miesiecy. Wcześniej byl to Regulon jednak nie najlepiej sie po nim czulam i od kiwetnia rozpoczęłam Yasmin. Ostanio przez pomyłke było to na następny dzień po stosunku załyłam dwie tabletki. Pomyliły mi sie dni, czyli na moje tlumaczenie wzielam podwojan dawke hormonow.Czy moglo to obnizyc antykoncepcyjne dzailanie pigulki? Wiem ze powinnam skonczyc opakowanie i po prostu 7-iedmio dniową przerwe rozpoczne wczesniej. Prosze napiszcie czy powinnam sie czyms martwić? Wiekie dzięki

nie masz sie czym martwic, ja po takiej dawce mialam zazwyczaj lekkie mdlosci, ale to normalne, wez te 20 pigulek i zrob 7 dniowa przerwe, op zaczniesz dzien wczesniej

Gość julka11
Dzięki za radę. Też miałam jakieś mdłości, ale nie wiem czy sama sobie tego pod katem psychicznym nie wkrecalam. W ogole to wchodzac tutaj czlowiek zanim cos napisze moze sie niezle zestresowac czytajac o problemach. Dzieki za pokrzepienie. Podrawiam