Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owsianka

doładowanie konta za punkty profit POMÓŻCIE

Polecane posty

mam problem chciałabym doładować konto za punkty profit mam 650 punktów i wiem ze moge za 500 punktów profit doładować sobie za 25zł tylko na stronie orange nie moge znaleść jakiego smsa mam wysłac i pod jaki numer aha mam popa bo wiem ze w mixie jest inaczej

Gość chyba tak
chyba na 7130 tresc 25

Gość OrangeMan D
Punkty możesz wymienić na doładowanie swojego telefonu lub telefonu bliskiej osoby. * Aby doładować swój telefon, wyślij SMS-a pod numer 7130 (koszt 1,22 zł), w treści wpisując wybraną wartość doładowania (25, 50, 100). np. jeśli wyślesz SMS-a o treści 25 pod numer 7130, Twoje środki na koncie powiększą się o 25 zł. ------------------------------------------------------------------------------------------- Możesz doładować konto innej osobie, jeśli korzystasz z telefonu na kartę lub telefonu z abonamentem. Wyślij SMS-a w treści wpisując numer telefonu osoby, której konto chcesz doładować oraz wartość doładowania (25, 50, 100) pod numer 7130 (koszt 1,22 zł) np. SMS o treści XXXXXXXXX50 pisane bez spacji lub XXXXXXXXX 25 pisane ze spacją (gdzie XXXXXXXXX to numer telefonu) oznacza, że osobie o podanym numerze przekazujesz środki w wysokości 25 zł.

Gość Klaudusiaczek-Wwa
Już nie możecie doładować w ten sposób konta. Należy: - wejść na stronę: www.ogange.pl - kliknąć na okienko z napisem: PAYBACK - wypełnić formularz rejestracyjny - pobrać sms-em numer PAYBACK (3,66zl+VAT) - czekać do 4- tygodni na dwie karty (jedna dla Ciebie, druga dla bliskiej Tobie osoby Jednym słowem: Naciąganie ludzi na kasę... Ale są tego plusy :) Zbierasz punkty nawet jak korzystasz z Allegro, robisz zakupy w Realu, na BP. Są atrakcyjne nagrody. Jeśli zarejestrujesz się to dostajesz na start 50 pkt, jak miałaś/eś konto PROFIT dostajesz 100pkt. 1 punkt PAYBACK, za każde 2 zł na terminowo opłaconej fakturze, o wartości min. 25 zł, 1 punkt PAYBACK, za każde 2 zł za zrealizowane doładowanie min. 25 zł.