Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tabletkowiczka

Ile czasu trzeba brać Jeanine, żeby zaczęly działać na trądzik?

Polecane posty

Gość Tabletkowiczka

Nie wiecie ile czasu wystarczy brać Jeanine, żeby cera z okropnym trądzikiem się poprawiła? Narazie mam brać bromergon(lekarz powiedział ze okolo pół roku conajmniej powinnam barć,bo mam podwyższoną prolaktynę) i Jeanine mam narazie przepisane 2 opakowania- Mylicie,że 2 mięsiące wystarczą? Jakie są skutki po odstawieniu tych tabletek???? Czy jak się je przestanie brać to znów problemy powracają, czy da się to wyleczyć na zawsze???

Gość Jussstyneczka
Jeanine pomagaja na cerę ale nie wylecza trądziku. Po odstawieniu problem wraca. Ja brałam Diane_35, yasmin, cilest i teraz Jeanine ...po wszytskich poprawia sie bużka..ale po 3 opakowaniach są efekty..ja uważam ze najskuteczniejsze sa tabletki anty jesli chodzi o trądzik..tylko niestety po odstawieniu zaczyna się wysyp sama to przezyłam i musiałam wrócić do tabsów.Ale biorąc duzo wczesniej antybiotyki w ogóle nie było poprawy tylko pogorszenie.Także jestem za tabletkami anty...trzeba być cierpliwy i wierzyć że pomagą

Gość do Tabletkowiczki
Witam ja równiez biorę jeanine juz 4 miesiąc i nie ma jeszcze poprawy a co u Ciebie?

Gość yta
brałam Jeanine ok. 2 lata, poprawa cery była po ok. pół roku, efekt taki, że nie miałam w ogóle pryszczy, potem przestałam brać, bo chciałam zajść w ciążę i przez ok. pół roku było dobrze, teraz jestem w ciąży i niestety cera się pogorszyła, ale nie tak bardzo, gdzieniegdzie wyskakuje pryszcz

Gość niezadowolona21
Ja teraz zaczynam 5 opakowanie i nie poprawiała mi sie cera nadal robia sie pryszcze sa małe ale denerwujące;/ Mam nadzieje ze moze jeszcze jak wezme 2 opakowania to bede zadowolona bo teraz niepotrzebnie je biore skoro mi nie pomagaja a za taka cene powinny :(