Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariactwo

To co zrobila moja kolezanka to bez komentarza normalnie..

Polecane posty

Gość wariactwo

Byl stosunek przerywany...w tej chwili ona jest jakies tydzien z kawalkiem po okresie, przy cyklach ok 30 dniowych, a od dwoch miesiacy nieregularnych strasznie. Koles skonczyl na brzuszku...ona poszla do lazienki, zgarnela palcami materiał genetyczny i wprowadzila kilka razy do pochwy :| No i co to z tego moze byc? :D

Gość czyzby dziecko

Gość wariactwo
No ciekawam czy to dni plodne..ale czy od razu dzieciak - watpie..

Gość skad wiesz ze to zrobila

Gość wariactwo
Ja Cie nie moge...wiesz, u nich tak,ze chca byc razem etc..ona pragnie dziecka, on chce poczekac jeszcze rok..no do czego to dochodzi!! Ona to by chyba musiala miec cholerne szczescie, zeby od razu zaciazyc..

Gość wariactwo
Z tad wiem bo to ja zrobilam :( ale glupio sie przyznac :(

Gość corinne
a stosunek przerywany to rzeczywiscie wieeeeelkie zabezpieczenie przed ciaza

Moze i nie jest to zadne zabezpieczenie...mozna gdybac..ale, ale, nie o to nie o to... do czego dochodzi zeby laski mialy takie pomysly!

niepowinna tak robic:/ jezlei on nie jest na to gotowy i hche poczekac to ona musi go zrozumiec anie isc i wk;ladac se palce boshe bez kitu ...

Sluchaj..ja jestem tego samego zdania..nie rozumiem tych pomysłow, a niby dorosła z niej dziewczyna. No ale mowie..ona to by musiala mic chyba wielkie szczescie...bo dla niej to szczescie, pomijam jej faceta :/

no własnie .. zgadzam sie z starą panną z kotem kazdy mowi ze zrobi i zostawi tu jest inaczej moze zostawic bo niechche miec dziecka niehcche nosic tego ciearu ... gdyby zaszla agdyby on ją zopstawil dopiero by cięzko płakała .. a gdyby on dowiedzial sie prawy to jush wogole .. na jego miejscu szkoda słow

No ale nie gdybajmy..naprawde..czlowiek czlowiekowi nie rowny. Ciekawa jestem czy znajdzie sie taka co tak zaszla, tak od razu, po takim numerze. Bo przeciez kobiety niektore czasem tak ciezko zachodza i mowi sie,ze wcale to nie taka latwa sprawa..

jakbym byla jej facetem i sie dowiedziala o takim numerze to bym zrobila babce baj baj i tyle by mnie widziala :o

amee masz racje .. a wogole... trudno zajsc w ciaze .. raczej .... gdy zahcodzi sie w ciaze to mezczyna wtedy wchodzi w kobiete is puszcza sie w niej dosc gleboko ... aa ona palcem nie dosiegla tak daleko a zpalcow jej nie wytryslo jest mozliwosc ale nie musi..

Moją znajomą facet zostawił, jak ją na tej akcji przyłapał, ale juz za późno było, jesli się tak mozna wyrazić. I wiecie, żeby to głupia gówniara była, a to dorosła kobieta..... Bo chciała mieć dziecko i męża, co jakby i zrozumiałe, ale jej facet jeszcze nie chciał, więc postanowiła sobie przyspieszyć bieg wydarzeń. Tylko krzywdę dziecku zrobiła :o

no mam na tej stronie ... nick jabłko . i tam jest gabletki... czy przez nie takze sie spoznia wjedzcie i przeczytajciei odpiszcie

z 2 strony pomyslcie co bedzie jak babka zajdzie w ciaze. jej facet sobie pomysli: kurde jak w ciazy skoro sie do niej nie spuscilem :o pewnie mnie zdradza :o :P

nooo a ona powie nie costam ja zdradzam nie .. moze nie uwazales ... łohohoh hehe