Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tanzerin

CZY JEST TU KTOS, KTO ROBIŁ SOBIE OSTATNIO TRWAŁĄ???

Polecane posty

Chcialam zapytac czy w dzisiejszych czasach są juz trwałe nie niszczące zbytnio włosów (ziolowe?), ile kosztują i czy są jakies wybory co do wielkosci loków? Mialam robioną trwałą 8 lat temu i bardzo niemiło wspominam okres koszmarnie zniszczonych włosów:O Aczkolwiek kusi mnie by znowu sobie zrobic ;)

Gość daje żyć temu topicowi
:D

Gość nijaka
Ja tez jestem bardzo ciekawa co z ta trwala... Mam wlosy nijakie. NI to krecone ni to proste...:/ iDzie sie zalamac:( Tez myslalm o terwalej ale mam zdrowe wlosy, nigdy nie farbowane i boje sie co bedzie potem... A tak bardzo chce miec piekne loki..:)

Gość syjka30
trwala to beznadzieja,dziewczyny o czym wy myslicie,blleee

Gość bubba77
ja sie pytalam niedawno mojej fryzjerki w Trendy i mi pow ze robia trwale ziolowe ktore mniej niszcza wlosy ale na moich wlosach jej nie polecala bo twierdzi ze strasznie by sie tylko spuszyly i siano by sie moglo zrobic...Idz do dobrego fryzjera ktory naprawde bedzie chcial ci pomoc i doradzic a nie liczyc na zysk i walnie ci trwala nie wazne co masz juz na glowie

Gość GirlKinia
Witaj 2 lata temu tez chcialam miec piekne loki... mam wlosy cienkie i lekko falowane, latwo ukladajace sie, acz przetluszczajace sie szybko :/ myslalam ze po trwalej wlosy beda unosily sie od glowy i beda wygladaly super.... wybralam sie wiec do fryzjerki,zaplacilam 80 zl za trwala ziolowa na moje dlugie jeszcze wlosy (prawie po pas) ... efekt byl super:> ale tylko do wieczora,po przespanej nocy wlosy zmierzwily sie u ich nasady, jednym slowem-1 duzy koltun:/ musialam zainwestowac sporo kasy w bardzo dobre profesjonalne odzywki,zeby po kapieli wlosy rozczesac!! potem zele,pianki zeby nadac im ksztaltu, a na wieczor i tak sie robily potworne koltuny. rozczesywanie=1,5 godziny czasu !! a wlosy po miesiacu i tak oklapnely przy ich nasadzie:/ nie polecam trwalej na cienkie wlosy... jesli mialabym sie jeszcze raz zdecydowac na trwala, wybralabym owocowa, ktora utrzymuje sie przez kilka miesiacy. pozdrawiam

Gość owocowa trwala
napisz cos wiecej

Gość GirlKinia
za duzo nie wiem, ale jak fryzjerka opowiadala, utrzymuje sie ona przez ok 2-4 miesiecy i nie niszczy wlosow....