Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathrina21

KIEDY WRACA TRADZIK PO ODSTAWIENIU DIANE35!!!!????

Polecane posty

Gość kathrina21

Bralam diane 35 przez 5 miesiecy,odtawilam tabletki 2 miesiace temu,wiem ze problemy z cera moga wrocic,jesli bylyscie w takiej sytuacji to napiszcie po jakim czasie cera znow sie pogorszyla!!!

Gość kaja_kaf
hej! jestem w bardzo podobnej sytuacji do Ciebie - kathrina21 - ja odstawiłam Diane 35 na początku lipca i narazie jest ok. pozdrawiam

Gość kathrina21
ja odstawilam tabletki pod koniec czerwca i wydaje mi sie ze cera jet troche gorsza,ale moze po prostu jestem juz przewrazliwiona.Chce sie upewnic.

Gość kathrina85
czy naprawde nikt nie mial podobnej sytuacji ????

Niestety, odstawiłam Diane w lipcu i moje czoło prawie natychmiast zrobiło się okropne, a teraz sypie mi sie już na całą buzię, plecy, kark i dekolt!!! Smaruję się skinorenem i zinerytem i jak zawsze pomagało to teraz jest strasznie!!! ale nie wrócę do antykoncepcji, bo chcemy mieć dzidziusia! Zawsze po przerwac w Dianie pryszczyki powracały ale nigdy nie tak szybko!!!!!

Gość co to TRADZIK
?

Gość nicili
Hej, ja odstawiłam pod koniec sierpnia i buzia jest ładna....Mam pytanie?Czy spoznil Wam sie okres po odstawieniu?bo u mnie to juz 33 dzien od pierwszego dnia krwawienia z odstawienia a tu nic :/

Gość magdalenka25
ja odstawilam juz z pol roku temu u cere mama ladna takze nie jest powiedziane ze tradzik wroci, a okres w pierwsze miesiace po odstawieniu sie zawsze spoznia, trzymajcie sie

Gość baska 20 latekkkk
ja octawilam w czerwcu i wrocil ale juz duzo mniejszy niz zanim mialam mam troszke na brodzie a na czole przed okresem a reszta nic ale wrocil w innej postaci ale nie wszystkim musi wrocic

Gość baska 20 latekkkk
magdalenka25 a ile zazywałaś diane??? i czy 1 raz ?