Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka1974

Elektroniczna niania - Philipsa, Fisher Price, a może jeszcze inna?

Polecane posty

Planuję zakup niani elektronicznej. Wybór jest duży a ja nie wiem na jaką się zdecydować:) Jeśli ktoś posiada takie urządzonko i jest z niego zadowolony to proszę o podanie marki i modelu. Zastanawiam się nad Philips SBC SC 478.[http://agtom.eu/product_info.php?cPath=25&products_id=46] Ale może mógłby ktoś polecić jakąś inną elektroniczną nianię:)

witaj ja kupiłam w Makro za 70 zł o nazwie SIGMA - sprawuje się dobrze. Nie mam porównania jak dzialają inne, ale ta zupełnie spełnia swoje zadania :-)

Oczywiście że nie są niezbędne. Ale ja chciałabym kupić, żeby móc odpowiednio wcześnie reagować na oznaki zniecierpliwienia, że moje dziecko ma już dość leżenia w łóżeczku np. po drzemce:) albo że chciałoby coś w nocy zjeść itp. Podejść do niego jak tylko zaczyna markocić a nie jak już będzie rozpłakane na dobre. A będąc zamknięta w kuchni lub siedząc na balkonie nie słyszę marudzenia i co chwilę nadsłuchuję czy się już nie obudził :) Fakt, że takie urządzonko kosztuje. Dlatego pytam czy ktoś mógłby polecić coś dobrego, sprawdzonego i najlepiej niedrogiego:)

Ja od dwóch lat mam baby ono. Jestem z niej bardzo zadowolona. Komplet zawiera ładowarki. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
Ja mam z Xblitza - dobra firma, robią porządne produkty a nie chcą za nie milionów. Ja mam ten model Xblitz Baby Sound - ma duży zasięg, diody monitorujące, bardzo prosta w obsludze do tego jest.