Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgdsgd

Padaczka u gryzoni..?czy to padaczka jesli są takie objawy?pomocy!!

Polecane posty

Gość fdgdsgd

me zwirzatko(koszatniczka ) ma chyba padaczke..:( objawy ma takie ze nagle całym tyłem ciala uderza o klatke i stuka strasznie nogami tylnimi..i nie moze przestać ..i piszczy przy tym; czy spotkal sie ktos z wami z takimi objawami:( nie wiem co robic?:(

Gość kalaaaaa
cholera idz do weta.

trudno z tym udac sie do weta. Atak ustepuje i co pokazesz wetowi. Tylko opisac mozna. A tu tez sa weterynarze, moze sie ktorys wypowie :)

Gość fghfhgh
tu są weterynarze ?:bez jaj

Moje zwierzątko miało podobne objawy i przy tym jak miała napad to patrzała na mnie takimi błagalnymi oczkami, ze siedziałam i ryczałam bo nie wiedziałam jak jej pomóc (tzn napad widzialam tylko raz i to wieczorem, więc nawet nie miałam jak z nią iść do weterynarza), ale z samego rana poszłam i się okazało, że była zainfekowana przez robaki-nie wiadomo w sumie skąd sie to wzieło, gdyż mój pies jest bardzo czyściutki i ciagle odrobaczany. Teraz juz jest wszystko ok ale przezornie odrobaczam ja razem z psem, jeżeli się nie myle to co pół roku:)

Moj piesek tez mial padaczke... Objawy w skrocie podobne, z tym ze nie patrzyl blagalnie bo podczas ataku nie mial kontaktu z otoczeniem...

Gość kjdaskfhdslf
buuuuuuuuuuu:(

Gość klakier4
jasne,,,