Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowy_

Czy chłopak z trądzikiem na szanse na dziewczynę?

Polecane posty

Gość Anonimowy_

Czy odrzuca was to, że chłopak ma syfy na twarzy? Prosze o szczere wypowiedzi, czy moze byc dla was atrakcyjny, czy raczej nie związecie się z takim gościem?

Gość cóż
Każdy ma szansę żeby znaleźć tą drugą osobę. Pytanie tylko czy akceptujesz siebie takim jakim jesteś, bo jeżeli nie to ta szansa znacznie maleje.

Gość Anonimowy_
Serio? Piszesz tak bo sama masz tradzik?

Gość cóż
Niestety, ale tak.

A czy Ty jeśli poznałbyś fajną dziewczynę, to skreśliłbyś ją tylko dlatego że ma trądzik??

Gość wiesz tradzik jak tradzik
ale ja mialam w klasie kiedys kolesia ktory nie dosc ze mial tradzik to jeszcze nie dbal o twarz i to dopiero pasqdnie wygladalo :P

Gość qazop
to byla odpowiedz na pytanie Kasiulek

Gość Anonimowy_
Kiedyś widziałem dziewczyne ze śladami potrądzikowymi, podobała mi się. Sęk w tym ze ja mam świeże pryszcze. I mi nie znikają. :(

Gość qazop
a to niby dlaczego?

Gość mój chłopak ma pryszcze
i nie tylko mi się podoba, ale go kocham:)❤️

Gość pysiaczekk
wiesz co... mam kumpla i on ma teraz cere jak pupcia niemowlaczka ale 2 lata temu jak go poznalam jego twarz byla CALA w wielkich czerwonych swiecacych pryszczach. Ale jest tak swietnym gosciem ze uwierz mi zwrocilam na nie uwage dopiero jak zniknely;) Tyle na temat pryszczy wiec glowa do gory:) Sama tez nie mam idealnej cery ale mam faceta ktory ma to gdzies i kocha mnie taka jaka jestem. Jemu tez caly czas cos wyskakuje (chociaz oboje jestesmy juz powyzej dwudziestki) ale mi to tez ani troszke nie przeszkadza a wiesz czemu? Bo jest najcudowniejszym facetem pod sloncem - kochanym, czulym, zabawnym, opiekunczym... No i sam nie zwraca uwagi na swoje pryszcze:)

Gość zizziz
moja mama jako nastolatka miala straszny tradzik. Kilkanascie lat temu nie bylo takich metod leczenia i kosmetykow do pielegnacji twarzy. Miala wiec spory problem , a tradzik byl naprawde zaawansowany. Mimo to miala ogromne powodzenie u facetow, poznala mojego tate, zalozyla rodzine, w okresie ciazy tradizk znilknal, niestety zostalo jej troche sladow na twarzy,zrobila dermabrazje, jakies zabiegi kosmatyczne i po tradziku nie ma sladow. Na szczescie ja odiedziczylam cere po tacie, zero wypryskow, ale tylko moge sobie wyobrazic co przechodzila moja mama za mlodu. Teraz ma piekna buzie, bez sladow, usmiech na twarzy i zawsze biora nas za siostry (ja 23 moja mama 43). Glowa do gory, badz soba i uwierz ze to jaki jestes czyni z ciebie osobe wartosciowa :)

Gość dobry sposob na tradzik
oklady z mlodych piersi

Gość bleblus
chłopcze nie martw sie czy masz tradzik czy nie musisz miec to cos czym zainteresujesz kobiete i nie bedzie patrzec na tradzik

Mój brat boryka się z tym problemem od 5 lat i nie jest to dla niego przeszkodą w życiu towarzyskim. Powiem więcej, ma bardzo duże powodzenie u plci przeciwnej. Ze mna bylo inaczej, ale może to dlatego, że jestem dziewczyną, a one bywają bardziej wyczulone na tym punkcie. Choć jesli chodzi o leczenie, z tym jest w przypadku mężczyzn zdecydowanie trudniej. Ja po 6 latach katorgi, majatku wydanego na maście, smarowidla, leki itd. znalazlam rozwiązanie w tabltkach anty, ktore daly wreszcie radę temu koszmarowi. Mojemu bratu jeszcze nic nie pomogło.

Gość pysiaczekk
jejku... zapomnialam o moim bracie:) Rzeczywiscie ma pryszcze, okresowo bardzo duzo i bardzo widoczne, a od dziewczyn nie moze sie opedzic SERIO (ma 17 lat ale to chyba tez o czyms swiadczy - mysle ze wlasnie w tym wieku dziewczyny najbardziej zwracaja uwage na wyglad). A tym ktore za nim biegaja jakos to nie przeszkadza;)

Gość panterka84
m facet kiedys taki mial jak go poznalam to juz prawie nie ma sladu i jest bardzo przystojny mysle ze musisz z tym walczyc ,bo to sie da zlikwidowac,ale jesli kobieta ma cie poochac to bedzie widziala to jaki jestes,twoje wnetrze,dostrzegala zalety

Mój chłopak ma tradzik, jestesmy razem juz trzy lata :) Powiem tak, że Twoje pytanie przeczy samo sobie, jesli ktos ma Cię pokochac to pokocha i z tradzikiem, a jesli nie to nie jest nic warta jego miłość

Gość agatka____
moj chlopak tez ma wypryski, drazni go to,ale ja je kocham ;) mi one kompletnie nie przeszkadzja.

Gość hmmyymm
ja miałam taką twarz że każdy kto mnie widział ubolewał nad tym,że mam OSPĘ ale wszystko przeszło w aptece są srodki nie liczyłabym na takie z kosmetycznego sklepu lepiej kupić typowo apteczny krem i coś do przemywania jeśli się wstydzisz to jest krem taki maskujący w aptece , wszystko zniknie to HORMONY szaleją,

Gość hmmyymm
ja miałam taką twarz że każdy kto mnie widział ubolewał nad tym,że mam OSPĘ ale wszystko przeszło w aptece są srodki nie liczyłabym na takie z kosmetycznego sklepu lepiej kupić typowo apteczny krem i coś do przemywania wszystko zniknie to HORMONY szaleją,

Gość Aknenormin
i bedzie po kłopocie , mi pomogł miałam duży trądzik , przeszkadzał mi bardzo ale i tak nie narzekałam na brak powodzenia, a z kolegami ktorzy tez mieli trądzik lepiej sie rozumiałam i z jednym nawet tak dobrze że jesteśmy parą ale już bez trądziku po kuracji Aknenorminem :)

Gość chlopaki uszy do gory
Ja znam swojego chłopaka od 4 lat...ale jestesmy parą dopiero od 2...jak sie poznalismy z moja buzka było wszystko w najlepszym porządku (wtedy bylismy tylko znajomymi)..a związalismy sie jakos pozniej, wlasnie wtedy gdy niespodziewanie zaczely sie moje problemy z cerą. I on nadal jest przy mnie, mimo ze ciągle z tym walcze, nie jest juz tak tragicznie jak na poczatku, widze juz znaczna poprawe...ale kazdy dzien był takim lękiem, ze kiedys mi powie, ze mu to przeszkadza i ze odejdzie do innej, co ma zdrową buzie...ale tak sie nie stało :) nadal jestemy razem i podobam mu sie taka jaka jestem... i ciągle mi powtarza, ze jestem dla niego najpiekniejsza na swieice :) I wiem, ze gdyby sytuacja była odwrotna, ja nigdy bym sie nie odwrócila od niego, tylko dlatego ze mialby problem ze swoją skóra. Pozdrawiam

Mnie osobiscie chłopak z pryszczami nie przeszkadzałby (zakładając, ze dbał by o higiene). Mó chłopak ma pryszcze na plecach i ramionach, ale ja nawet nie zwracam na to uwagi. Na face tez mu coś od czasu do czasu wyskoczy. Gorzej ze mną, bo ja mam ostry trądzik na twarzy i nie wiem juz czym to leczyć bo po niczym nie ma poprawy. Ale mimo tego, mó chłopak twierdzi, ze jestem najpiękniejsza na świecie i że dla nie go moja twarz jest piekna. Idealna. Tak wieć jeśli ktoś Cie pokocha, to z całym dobrodziejstwem inwentarza :)