Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam fajny charakter

JUż NIEDłUGO STUDIA-NARESZCIE!!

Polecane posty

Gość zgadzam sie ja tyż
licze dni

Też już tylko marzę o rozpoczęciu roku akademickiego. Stęskniłam się za ludźmi z grupy;-)

Gość zgadzam sie ja tyż
ee tam kolo bedziesz miala by sie babka zorientowala co umiecie, szczerze watpie ze bedzie mialo jakies znaczenie przy zalieczeniu.

Gość bellarossa
hehe ja tez juz mam dosyc siedzenia w domu.. prawie pół roku!!! to troche za duzo.. mam wrazenie,ze juz zapomniałam jak sie uczyc :P jest tu ktos z uw?

Ja też miałam takie koło z chemii z LO. A co Ty będziesz studiować?

Gość prezent
A ja już jutro zaczynam :D Pierwszy zjazd na piątym roku ;)

Gość do studentka 87
no i co ci sie stanie? pewnie na chemii stosowanej jestes? ja tez bylam, naszczescie po 2 tygodniach zrezygnowalam, to bylo kilka lat temu , skonczylam inne, lepsze studia, nam tez zapowiadali kolosa z chemii ale chyba sie jakos do egzaminu przygotowywalas no nie? to co panikujesz??? wkurwiaja mnie osoby ktore tak panikują "ojej matura" "ojej kolokwium" , postudiujesz troche i zobaczysz o co mi chodzi.. takie naiwny i infantylny jest ten twoj "strach" przed kolokwium.. nie moge :P :P :P

Gość III rok
Ja tez juz czekam i patrze kiedy plan zajęć bedzie w necie! Z tym, ze ja teraz prace licencjacką bede pisac i troche sie obawiam :P No a najwieksze zawirowanie jest z tym, ze sie na dniach znowu wprowadzam do nowego mieszkanka w miescie gdzie studiuje i małą adrenalinke mam z tego powodu bo to biggggg mieszkanie studenckie :P:D

Gość sceptycznie podchodząca
Ja już od pół roku praktycznie siedzę w domu i o dziwo nie mam dość. Teraz w październiku rozpoczynam 1 rok studiów, ale bez entuzjazmu, boję się, że ilość nauki mnie przytłoczy i, że skończy się laba:(

Gość lenin
ja tez zaczynam, ale jeszcze nie wiem gdzie :)))))))) wciaz licze na cud ze moze sie dostane tam gdzie chce ... :.

Gość III rok do I roku
Nie martwcie się, bedzie wszystko ok! Na studiach jest gorąco tylko w czasie sesji a do tej jeszcze kilka ładnych miesięcy :D

Gość mnie tez
juz sie nudzi w domu,chociaz mialam kampanie wrzesniowa ;p ale co tu robic,czekam zeby juz sie cos zaczelo dziac ;)

Gość a ja a ja a ja
a ja mam w niedziele egzamin i nie chce mi sie uczyc... chociaz z drugiej strony jeszcze jeden egzamin i naszczescie otatni rok studiow:) jest ktos z ae w kraku??

A ja jutro zaczynam na AWF i chyba zaczynam panikować, bo mam plan zamknąć sie rano w łazience i odmówić pójścia na autobus... Mi sie nie nudziło, bo poszłam do pracy... i jakoś tak powrót do nauki mi nie bardzo teges...

Gość 5 rok
no to ja mam trochę odmienne zdanie:)mam już dość tego studiowania!co prawda w domu mnie dobija rodzinka i to że się wyprowadzam to ulga nie z tej ziemi:)ale znowu te ćwiczenia,laborki,pieprzone obowiązkowe wykłady,które trzeba odbębnić.cholera mnie bierze! ale nie chcę przerażać tych którzy zaczynają!studia są w porządku!tak naprawdę to imprezy i imprezy:)i 4 tygodnie sesji w roku:)no i dwie kampanie jak ktoś lubi:)da się żyć. tylko jakaś ja zmęczona:)ale dni odliczam do wyjazdu:)

Gość jadzia madzia
małaksiężniczka a ty co ta stopke z freeq'a sciagnelas;)