Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajajajajaaaaj

Czy znacie tabletki anty. po ktorych sie chudnie?

Polecane posty

Gość Ajajajajaaaaj

znacie ? jak tak, to prosze o nazwy

Gość Ajajajajaaaaj
acha. dzieki za odp. bo chce zacząc brac, a jestem pulchna i nie chcialabym jeszcze dodatkowo przytyc od stosowania tabletek.

Wiele dziewczym chwali Yasmin pod tym względem bo one uwalniają wodę z organizmu, ale ja tam u siebie nic nie zauważylam:P pozd

Gość Ajajajajaaaaj
:)

Gość little budda
Parę moich kolezanek mówiło , żw własnie po Yasmine nie chiało im się słodyczy jeść. I prawda że co poniektóre schudły. Nawet w ulotce jest chyba napisane że może waga spaść ok.4 kg.

Gość muszyca
tp [rawda po Yasmine schudlam, niewiele bo neiwiele ale napewno od nich...

Gość Jucha
no właśnie mnie tez to ciekawi?a jak długo trzeba brac żeby cos schudnąć?

Gość karoka
ja kończe 1 opakowanie yasmi i jeszcze żadnej zmiany wagi nie zauważyłam. I oby tak zostało, ale słodycze nadal uwielbiam:p

Gość upupup
upupupupupupup

Gość julinka205
ja biorę yasminelle od ponad roku i waga prze ten okres spadła mi z 65 na 55, jem jak na kobiete szczupłą baardzo dużo a nie mogę przytyć choć chciałabym, zastanawiam się nawet czy nie odstawić tabletek przez to

Gość akakata
ja biore yasminelle i po nich waga mi idzie w dól, tzn w wyniku braku apetytu...ale wiadomo ze tabletki oddziaływuja indywidualnie na kazda z nas.

musisz powiedziec ginowi, ze zalezy Ci na tym, zeby nie przytyc dodatkowo po tabsach - zreszta lekarz przed przepisaniem przeprowadza z Toba tak czy siak taki \'wywiad\' odnosnie Twojego organizmu, genow itd. Wybierze Ci na pewno tabsy najbardziej odpowiednie do Twojego ciala i jego predyspozycji. Inne tabletki przepisuje sie osobom szczuplym, a inne pulchnym. Spoko wodza, jak pojdziesz do dobrego gina to na pewno to wezmie pod uwage :) oczywiscie czasami Twoj organizm moze zareagowac niespodziewanie, ale wtedy wracasz do lekarza i zmieniacie taktyke ;)

bralam yasmin przez miesiac...straszna meka..przez caly czas mialam w srodku krew...fakt- nie przytylam ..lekarz mi zmienil na marvelon ...nie wiem czy to bedzie korzystne..