Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruschka

co macie teraz na biurku?

Polecane posty

Gość bruschka

glosniki -sztuk2 miseczke z lyzeczka syrop na kaszel, ktory nie dziala foliowke krem ziaja-mamy nabytek filizzanke z reszta kawy komorke tonik ziaja :P zeszyt nozyczki stare "zycie na goraco"jako podkladka cienkopis kurde ale syf... jestem w pokoju brata ktory wyjechal

pieczatkę firmową kieliszek wina pilota od cyfry lampkę laptopa chusteczki higieniczne zółte karteczki przypominacze

Gość a mi tam szkoda lata
-lampkę -prezerawtywę -papierosy

waciki ;-) tonik laptopa kosmetyki telefon krem lampke ładowarke szczotkę głośniki myszke laptopa usb lusterko :o toche bajzel :o

Lampkę, 3 telefony, 2 opakowania tabletek, pilot, maść, kubek Van Gogh po herbacie ...

kartkę ołówek termometr nozyczki myszke podkładke głośniki pomitor płyty modem mikrofon stojak na płyty kurz i nogę, moja nogę :) więcej nie widze bo ciemno jest

łyżeczka do mleka dla dziecka dwa kubki pilniki do paznokci krem do rąk lakiery do paznokci reklamówkę ręcznik papierowy zszywacz rozszywacz telefon kom. kartki papieru rachunki za tel zmywacz do paznokci nici płytę dvd ługopisy podstawki pod szkalnki wacik drukarkę monitor piórniki na długopisy karty stałego klienta (tyle widać ;))

2 lakiery do paznokci zmywacz butelke wody mineralnej telefon sciereczkę do kurzu 2pilniczki do pzankoci tabletki antykoncepcyjne gynalgin 2 rodzaje kremu do twarzy balsam do ciała pudełko po lactovaginalu zel do biustu zel do brzucha i posladków 2 maście odżywkę do paznokci komiks waciki kosmetyczne swiecZkę zapałki

co raz głupsze tematy widzę powstają:D czyli takie na jakie lubię się wypowiadać najbardziej..... :) balsam Holiday Skin Johnson & Johnson dezodorant dove drukarka zeszyt a4 spodnie śwignięte byle jak gliniana kaczka świnka skarbonka zdjęcie moje i chłopkaka w ramce(wygladam na nim jak mama muminka) masło kakaowe ziaja notatki z zarządzania

-stos plyt -kubeczki z przyborami do pisania --pieczatki -korytka na dokumenty -koperty roznego rodzaju -kalkulator -karteczki samoprzylepne - kubek z kawa -dziurkacz -zszywacz tasmy do paczek(7 az:O) -komorka -ibuprom -stopery do uszu to chyba wszystko, moglam cos przegapic;)

Gość czy tacy jeszcze są
- butelkę Bolsa i kieliszek

\"spodnie śwignięte byle jak\" a co te Twoje spodnie na boiurku robie? ;)

Gość trumtururum
3 paczki papierosów, zszywacz, telefon, kawę, popielniczkę, zapalniczkę, ołówek, "politykę", laptopa i pudełko-przybornik na różne rupiecie (tam jest chyba wszystko: pieniądze, ściągi, długopisy, ołówki, liniki, płyty, nożyczki, rysiki, gumki, świeczka, zapałki, klej, zszywki, strugacz, notes, kasztany, otwieracz do butelek, korektor, dwa kieliszki i nawet krople do oczu sie tam zawieruszyły:O...a pudelko w sumie malutkie :D )

istnieją:) niestety istnieją tak na nim już od dwóch dni a mi tak ciężko ruszyć tyłek by je choćby poskaładać:|

Gość trumtururum
Mia, za tą kaczke siedzieć pójdziesz :D

Kompa Lampkę Głośniki Kubek z herbatą Komórkę Piórnik Blok rysunkowy Pastele suche Plan lekcji :P Zeszyty Książki Obrazek \"zachód słońca\" - moje dzieło :D (beznadziejny jest :P)

ojj duzooo:D -komorke na \"stojaku\" do komorki -dwie ramki ze zdjeciami -organizer a w nim dlugopisy,kartki itp -laptop -lampka -talerzyk -szklanka -papierek od batonika -krem do stop -szkatulka na bizuterie -lakier do paznokci -kartki z wydrukowanymi czasami j.ang. -zegarek na reke -pudelko od zegarka na reke:D -perfum -zmywacz do paznokci -figurka szklana(tak jakby...) Chyba to wszystko:D

Gość Szaroczarna
a wiec -monitor -głośniki Logitech -USB -myszka -kalkulator -lampka -spirytus salicylowy -kosmetyczka -tabletki anty

Gość no wiec...dzis i tak malo.....
monitor lampke telefon nozyk do papieru, dlugopisy, makazak, olowek, kalendarz, takie cos do odcinania papieru nici dwie pary spodnie troche ksiazek troche papierow szufladki na papiery stojak na plyty pudelko na plyty plyty karton od kalwiatury baterie sluchawki przedluzacz glosniki zapalniczke szklanke przybornik na bibeloty

Gość fwfqw
cd telefon wazeline szminke podkolanowki lusterko 2 opaski no i dlugpoisy i olowki:)

Gość Szaroczarna
no i jeszcze "jeżyka" z długopisami i otwieracz do piwka z Tyskiego...:)

no i ja usb mam za piórnikami nie zauważyłam :) a w piórnikach sztuczne paznokcie ozdobione, linikji, długopisy, otwieracz do butelek, nożyczki, kartki, wizytówki rachunki temperówka śrubokręt, wizytówki)

Gość zolta kaczucha
oj duzo rzeczy.... dezodorant. zel do golenia, zmywacz, z pod prysznic, maszyne, opaski, ponczochy, pesetke, jakies kable, laptopa, kompa, klawiature, glosniki chusteczki ,tasme, plyty cd, jakies olowki... :P ale syf...

- Pusty kubek po zielonej herbacie - papierek po batoniku Milkyway \"Minute\" mniam:) - linijka?? -lupa?? -jakieś rachunki do zapłacenia -kalendarz - płyty - paprotki - termometr pełno kartek długopisów zakreślaczy itp...... - centymetr krawiecki . . . . . i drugie tylko bezużytecznych pierdół!! czas to wszytsko wypie.. w kosmos :P

Gość lizapleskeeeee
Kubeczek z przyborami do pisania monito skaner i drukarka 2 glosniki maskotka tusz antyperspirant masc puder gre szotka gumka do wlosów zeszyty notesik 2 teczki stanik podkladka i mysz talerz jogurt pudelko po tiktakach

a ja sobie jeszcze dostawiłam jeden kubeczek a co mi tam i tak różnicy nie widać ;)