Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już szczęśliwa

Nie znosiłam mojego życia,ale to się zmieniło, gdyż...

Polecane posty

Gość już szczęśliwa

poznałam cudownego mężczyznę i kocham go bardzo mocno!!! Wreszcie po ponad roku poszukiwań dostałam pracę :) Los wreszcie się do mnie usmiechnął,a już nieraz chciałam zakończyć to okropne i nędzne życie

Gość ilonusia
na taki usmiech losu czekam juz od lat :( i nic....dlaczego tylko niektorzy maja szczescie ? :(

Gość już szczęśliwa
Nie martw się,mnie to dopiero spotkało od kilku miesięcy a przedtem zawsze miałąm pod górkę,już traciłam nadzieję na miłość, szczęście, pracę. Ale teraz wiem,że warto było czekać tak długo :)

Gość ja w dalszym ciągu uważam
że moje życie nie ma sensu

to fajno:) ja mam super mezczyzne super prace i za cholere czasu na szkole:( wlasnie dzisiaj mnie to dobilo:( jestem wiecznie padnieta i nie mam kiedy sie uczyc:/ nie wiem jak ale musze zaliczyc studia:/ tego mi brakuje do pelni szczescia...tylka skad brac czas??:(

Gość już szczęśliwa
mojego ukochanego poznałam przez gg :)

Gość już szczęśliwa
oreli-> dasz radę,ja podczas studiów miałam aż nadmiar wolnego czasu. Wydaje mi się,zę lepiej go miec mniej niż za dużo,jeżeli nie można go w jakoś sposób zagospodarowac

Gość wybredny czy nie
on cię poprostu zaczepił jako nieznajomy? czy może ty jego?

Gość już szczęśliwa
ja go zaczepiłam i tego nie żałuje,on zresztą też :)

juz szczesliwa>>dziekuje🌼 ale wiesz..poki co jeszcze mam pare rzeczy z zimowej sesji do zaliczenia:/ a czas goni wrrr... ale dobra opowiadaj o swoim szczesciu lepiej:))

Gość wybredny czy nie
ja jak tak zaczepiałem dziewczyny to najczęściej mówiły, że nie rozmawiają z nieznajomymi. Ilu musiałaś zaczepić żeby trafić na niego?

Gość już szczęśliwa
tak jak już wczesniej pisałam ukochanego poznałam przez gg,bardzo dobrze siędogadywaliśmy i szybko zdecydowaliśmy sięna bycie razem. Nie jestem już taka młodziutka,więc nie ma za czym czekać. Zawsze tak jakoś mi się wydawało,że w moim życiu nic się nie układa tak jak powinno-nie miałam ukochanej osoby, moja rodzina tez nie należałą do bardzo zżytej ze sobą i zawsze było mi źle. Co z tego,ża skończyłam studia,skoro pracy i tak nie było,ale od prawie połowy tego roku spotyka mnie samo szczęście :) :)

Gość już szczęśliwa
zagadałam tak naprawdę tylko dwóch, z czego ten drugi to ten obecny ukochany-bardziej ciągnęło mnie w jego kierunku. Najważniejsze,to zainteresowac sobą drugą osobęi pamiętaj nic na siłę

Gość już szczęśliwa
Czy widzieliśmy?? My już od dawna jesteśmy ze sobą, na całe szczęście nie dzieli nas wiele kilometrów :)

Gość hmm szczesliwa ....
tak sie nie napalaj ja bylam 4 lata z moim poznanym na gg teraz go mam w domu nie chcce is mam go dosc cwaniaka .......

Gość już szczęśliwa
wiadomo,że nigdy siętak do końca nie wie,kim jest osoba z która jestesmy, ale jesteśmy teraz szczęśliwi i jak na razie innej opcji nie biorę pod uwagę. Co ma być to bedzie- czas pokaże