Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radziu27

Co jest nie tak z moim penisem???

Polecane posty

Gość radziu27

Od pietnastego roku życia onanizuje sie i robie to bardzo często, teraz poznałem fajną kobietę zależy mi na niej bardzo ale mam problem. Otóż podczas pieszczot jestem tak podniecony ze wystarczy że ona go tylko dotknie, weźnie w dłoń od razu sie spuszczam. Więc pytanie dlaczego tak sie dzieje i czemu tak szybko dochodze? Głupio mi teraz z tym ale ostatnio nie za bardzo wiedziałem jak w nią wejść, normalnie nie potrafiłem w nią wejść zresztą i tak od razu doszedłem :( Czekać aż to przejdzie czy iść z tym do lekarza? Może jakaś kobieta mi powie czy to sie zdarza?

Gość łachudra...
masz piękną stopę

Gość radziu27
Tak, mam 27 lat i co z tego??

Gość radziu27
Nie, to iq. Pomoże ktoś?

12 lat onanizowania się, zero kobity... coś tu jest nie tak:O ale nie martw się, trening czyni mistrza;) może za miesiąc, dwa, uda Ci się wsunąć chociaż główkę:D

A co robic? Przestac walic konia, cwiczyc miesien kugla, kupic, prezerwatywe ze srodkiem przedluzajacym stusunek, kremy znieczulajace.

Gość Qdisz
Stary,,,,nie chcę Cie martwić, ale raczej do formy to od razu nie wrócisz,,,jak przez miesiac, moze dwa nie bedziesz się onanizowac to powinno byc calkiem ok,,,przynajmniej tyle czasu potrzeba tak mi sie wydaje przy takim stażu ze sie tak wyraże :] poza tym powszechnie (to nie jakas czarna magia) wiadomo ze jak sobie robisz dobrze przez dluzszy czas, to potem wymiekasz przy kobiecie,,,zaluj ze tego nie wiedziales wczesniej ;]

Gość radziu27
bezzębna_łachudro i co z tego ze tyle lat waliłem konia? Przez wiele lat należałem do katolickiego ruchu "Modlitwa naszym odkupieniem" i jakoś nie interesował mnie seks z kim popadnie. Teraz już tak nie myśle i chce normalnego seksu. jestem przystojny, ładnie zbudowany, interes też w porządku ( 19cm dł i 15obwód) tylko... no właśnie! nadpobudliwy jestem teraz za bardzo.

Gość ..._..._
szpecjalista A co robic? Przestac walic konia, cwiczyc miesien kugla, kupic, prezerwatywe ze srodkiem przedluzajacym stusunek, kremy znieczulajace. Chyba Kegla. Nie wiedziałem, specjalisto, że mężczyźni też go posiądają. :O

Kegla, pomylilo mi sie ;) Owszem, mezczyzni tez go maja. Odpowiednio wycwiczony pozwala na dluzsza zabawe bez wytrysku :)

Gość boronio
Jasny gwint... ale siara :P

Gość zadrapany
jest z nim wszystko w porządku, wal dalej tylko rób to przez jakąś delikatną ściereczkę by zjonizować nowe delikatne uczucie.

Gość marisuz
to zaden problem :):):) jak sie podniecisz to leci jak z kranu i co tyle ciesz sie inni maja gorzej wala czy kobieta im wali i dojsc nie moga ja tez za 1 razem dochodze w 10 sekund jak zechce :):):):):)

Gość zrezygnuj z seksu

Gość aaaaaa jjjjjjaaaaa
a ja jak jestem skacowany to moge nawet i 2 godziny :-)