Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Gwiazdka Mała

chciałabym zostać konsultantką Orifflamu

Polecane posty

Gość a masz kasiastych znajomych
?

będę mieszkała w internacie i tam będzie dużo dziewczyn, słyszałam jednak o tym,że orifflame ma bardzo drogie produkty :) czy lepiej na Aivon się załapać?

nie wiem jak teraz, bo konsultantek Avon jest od groma więc mozesz mieć konkurencję natomiast żeby zarobić na Oriflame to trzeba mieć po prostu bogatych klientów ja kiedyś tez sie w to bawiłam w czasach studenckich i moje koleżanki nie chciały kupować tych kosmetyków nawet, gdy proponowałam im kupno w cenach dla konsultantów, bo twierdziły, że i tak są za drogie, wolały Avon

Gość mała muminka z krakowa
pojebało Cię? te wszystkie katalogowe produkty to szajs wielki i grosza na tym nie zarobisz a tylko sieorobisz...

no w sumie, różnice cenowe są ogromne- z orifflamu mogą pozwolić sobie na zakupy starsze panie mające dobrą emeryturę :) ja zajmuję się osobiście sprzedażą perfum- zapachów alternatywnych :) i naprawdę są bardzo ciekawe- zapach tj Dior,Armani,Hugo Boss Escada itd

no to może pozaostań jednak przy perfumach:)

a prócz Avonu,Orifflamu są jeszcze jakieś firmy,które prowadzą takie sprzedaże kosmetyków itp? bo interesuję się taką branżą :) z perfumami dobrze mi idzie i chciałabym zacząć też jakąś drugą :)

Gość co to sa
zapachy alternatywne?

Gość co to sa
poszukaj na tym forum bo ktos tu polecal ale nie pamietam nazwy jakas dobra firme, ktora tez proponuje sprzedaz za pomoca konsultantek

zapachy alternatywne to są odpowiedniki oryginalnych zapachów- tyle,że tańsze prawie o 70% perfumy Escada kosztują oryginalne ok 280 zł bodajże, a u mnie 30 zł :) zapach utrzymuje się bardzo długo i nikt nawet nie skapuje się,ż to \"podróba\"

Gość co to sa
to ciekawe... a z innej beczki, to przypomnialo mi sie cos. ta frima to chyba Mary Key albo cos takiego. wpisz w "szukaj" i sprawdz. dziewczyny byly zadowolone z produktow a narzekaly, ze nie moga dotrzec do konsultantek. i to jest chyba tansze niz avon. pozdrawiam

dziekuje bardzo :) jeśli chcesz to mogę przesłać ci katalog z perfumami na maila, to spobie oglądniesz :) ale oczywiście nie nalegam :) to tylko propozycja a prócz perfum są dezodoranty,żele do kąpieli i to w zapachach perfum a wybór jest naprawdę imponujący :)

Gość co to sa
dziekuje :) pozostane jednak wierna oryginalnym zapachom Diora zycze powodzenia :)

hej, chętnie odpowiem na wszystkie pytania :) etap Avonu mam już za sobą, wybrałam o wiele lepsze warunki w Oriflame. raz są lepsze miesiące, raz gorsze, ale zawsze jest to na plusie. jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć albo zapisać się, to kliknij na mój nick i napisz do mnie maila albo zapraszam na gg 2364557.