Gość Masia :) Napisano Czerwiec 26, 2013 Zula xd to bardzo stara i nie prawdziwa historia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2016 Ja jutro ide i sie wlasnie cykam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2016 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2018 Zwykła prowokacja. Tak poszłaś po tabletki i badał pochwe po co , to jakiś zboczeniec. Pomacał i wszystko wie ha ha ha! Ja chodzę zawsze ze swoim chłopakiem na badanie cipki bo z nim mam intymność a nie z ginekologiem. Również czają się takie zagrożenia gdy jesteś sama przy badaniu "Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza." Gdy ginekolog wyprasza osobę bliską to jest zboczencem i należy odejść z badania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach