Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamka

o ktorej godzinie bierzecie tabletki??

Polecane posty

Gość pamka

hej wiem ze to bez roznicy tylko powinno sie brac o t ej samej,,,, zaczynam od dzisiaj brac i nie wiem jak najlepiej? o ktorej godz wy bierzecie??? 19, 20, 21, 22....?? z gory dzieki za odp

Gość 19 latka
ja brałam o 20 ale było przesuwanie zegarkow i biore o 21

Gość ja tez o 18

hej Bernadetka :D zauwazyłam, że mam skutki uboczne po tabletkcha heh ;) jak sie budzę w nocy koło 2-3 to mam takie mdłości, zawroty głowy i dreszcze, że ledwo udaje mi sie znowu zasnąć ;) całe szczęście, że biorę tabletki wieczorem i nie odczuwam tych objawów (na szczęście nie budze sie w nocy często). dlatego zawsze polecam godziny wieczorne dla dziewczyn, które dopiero zaczynają z tabletkami :> można przespac te najbardziej uciążliwe skutki uboczne :) bo w dzień (przynajmniej u mnie) już jest wszystko pięknie :)

Ja PÓKI CO nie odczuwam żadnych zawrotów i mdłości ale nauczona ostatnimi dniami wolę się nie zarzekac ze tak na pewno nie będzie...bo na przykład do tego mojego bólu brzuchja doszło krwawienie( wczesniej tylko plamiłam) wiec już sama nie jestem niczego pewna...we wtorek ide do gin i zobaczymy ale mam dość z tym że ja już psychicznie nie wyrabiam bo w środę wyjeżdzam i zależay mi na tym żeby wszystko minęlo :( a najprawdopodobniej będzie sie to ciagnęlo do końca opakowania 😭

Poza tym we wtorek lekarz mi nawet nie sprawdzi czy wyzdrowiałam i czy gyynalgin mnie wyleczył9 bo jak to zrobić skoro krew leci ) i weź sie nie zdenerwuj 😭

hmm ale do wtorku jeszcze zostały 3 dni, może krawienie minie :) a z tego co wiem, to to sie zdarza przy tabletkach (pierwszych opakowaniach), zresztą w ulotce naszych tabletek jest o tym mowa. ale nie dziwię się, ze Cie to denerwuje, bo ile można... lekarz na pewno coś we wtorek doradzi, trzymam kciuki :) :*

Wiem Desire że tak jest napisane na ulotce.wiem o tym :( ..ale myslałam że skoro jest plamienie to krwawienie nie wróci...swoja drogą od @ nie miałam ani jednego \"czystego\" dnia....A to sie ciągnie juz od środy 13 września......Kilka dni temu doszedł mi ten ból brzucha i miałam naprawdę wrażenie ze za moment się zaleję :O... No i stało się... może nie jest to duża ilośc no ale sama wkładka już nie starcza.....😠 Z tym że teraz najbardziej boje sie tego ze moja choroba nie minęla...i będę się mordowac na 2 końcu Polski...ale chyba na wszelki wypadek poprosze ginke o receptę na kolejną dawkę gynalginu gdyby cos jednak było..... Ech MisieQ mój zrozumie chyba...zresztą on mnie zapewnia cały czas ze najważniejsze zeby to dla mnie bylo dobrze, i żeby mi nic nie dolegało......W każdym razie mam nadzieję że wszytsko bedzie juz dobrze....

Gość werronka
desire- też miałąm dreszcze, przy Logeście; to było jak koszmar zmieniłam na Mercilon

Zalezy jakie... anty biore rano o 7... i inne witaminki 30 min.po.Nie naraz.Nie mozna.Nie zapijam tez herbata...niemozna...tym bardziej kawa... Najlepiej brac na noc,ale to juz indywidualna kwestia.

Gość maja bangolia
jak jeszce brałam tabletki 2 miechy temu to brałam o 22. uważam, że to jest dobra pora, bo wszelie skutki uboczne przesypiasz. Pozdrawiam ciepło :)🌻