Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmm

od miesiąca robię kupę raz na kilka dni.....

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmm

co może być przyczyną" czy wystarczy jak zmienię dietę?

Gość bbbbbbejb
miałam ten sam problem. w końcu korzystałam z toalety rz na tydzień, az w końcu doszłam do tego że miałam wywoływane biegunki przez lekarzy. Dopiero po specjalistycznych badaniach znalezniono przyczynę: tabletki antykoncepcyjne. A dziwne bo dopiero po 3 miesiącach stosowania tak miałam. Mój lekarz powiedział, e porostu mój organim sobie z nimi nnie poradzi. przestałam je brac i wszystko wróciło do normy.

Gość oj przy pigułkach miałam
podobnie, no może nie aż tak, ale jak normalnie chodzie do kibelka ze 3 razy dziennie tak jak zaczęłam brać pigułki anty zaczęłam chodzić co 3 dni!!! nigdy wcześniej nie zdarzyło mi sie to, a baba ginekolog jeszcze powiedziała, że pierwszy raz słyszy o takich skutkach ubocznych i że to iż robię kupę 3 razy na dzień jest nienormalne i z tego powodu powinnam sie niepokoić:D po tej wizycie zmieniłam ginekologa;)

myślę,żę należy dodać błonnik do diety płatki owsiane, otręby, siemię lniane albo kupić laculosum płyn w aptece nie jest szkodliwy i pomaga

Gość bonawentura III
do oj przy pigułkach miałam ---> obawiam się że gin miała rację :P robienie kupy 3 razy dziennie na prawdę nie jest zdrowe i normalne bo oznacza, ze masz za szybką przemianę materii (a to też niedobrze) powinno się raz dziennie robić, max 2 razy p.s ja biorę tabletki anty 2 lata i nic mi się z kupa nie porobiło z tego powodu ;)

Gość super temat KUPA
KUPA KUPA KUPA>>

Gość hmmmmmmmmmmmm
biore tabletki od 7 miesięcy i dopiero teraz mam z tym problem. chyba sobie na noc zaaplikuję coś na przeczyszczenie(i tak mam przerwę) bo jutro chyba wybuchnę:(

hejka zdecydowanie należy wprowadzić dietę - owoce owoce i jeszcze raz owoce, na dokładkę warzywa, starta marchewka,dużo błonnika, suszone śliwki, morele, nabiał w nieograniczonych ilościach w postaci jogurtów, kefirków, ser białyi polecam stary ale sprwadzony sposób mianowicie: zalać łyżeczkę miodu letnią wodą do 3/4 szklanki io odstawić na noc, rano od razu po otwarciu oczek wypić tą miksturę pozdrawiam wszystkich ZATWARDZIAŁYCH na forum

Gość oj przy pigułkach miałam
ale ja tak mam od zawsze i jakos jestem zdrowa:)