Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasika

dobry fotograf/dom weselny/zespol z lubelskiego

Polecane posty

Gość jasika

dopiero zaczynamy przygotowania prosze podajcie sprawdzonych fotografow najlpepiej zeby mieli www, i ceny jesli to mozliwe- szukamy kogos dobrego w reportazu,niec chcemy chyba sesji pozowanej zespolu-takiego, w ktorym wokalista potrafi poprawnie spiewac po angielsku z jakim domem weselnym /restauracja macie dobre doswiadczenia? chodzi nam o chelm lub ew.okolice mamy jeszcze sporo czasu,ale powoli chcemy sie rozgladac i zbierac informacje z gory dzieki bardzo za pomoc :) :) :)

Gość szukanie foto..
Zaloguj się na czarno i podaj do siebie adres poczty. Wtedy wszyscy będą Ci polecali swoich fotografów:-p i zapewne wśród tych par nawet będzie ukryta spora grupka fotografów ślubnych;-). Może nawet bardziej uczciwi sami do ciebie napiszą. Forum to najgorsze miejsce do szukania fotografa. Moja rada abyś tu nikogo nie prosiła bo zaraz będzie mnóstwo podszywających się fotografów:-D:-D. Wejdź w portale ślubne typu www.netwesele.pl, www.waszslub.pl i wiele innych. Tam znajdziesz sporo ofert fotografów i to tych w miarę uczciwych. Buziaki ja już sama to przechodziłam.

Gość jasika
a moze jednak jest tu ktos z chelma?

Gość -zibi-
ja bym ci polecil fotografa ale zaraz sie zleci ze 20 bab co bede pisaly o kiczu, tandecie i kryptoreklamie. :-( odezwij sie na gg to podam ci. 725829

Gość kałlamarnica
Ziębi czy znowu będziesz polecał sam siebie, hihihi……… Wyrażanie się o kobitach i przyszłych pannach młodych że są to ,,baby” raczej o tobie i twojej kulturze osobistej dobrze nie świadczy…

Gość Zibii
nie mam na mysli tylko te ktore wszedzie i we wszystkim widza kicz i badziewie i nie chodzi mi tylko o ich ocene mnie ale i innych polecanych przez kogos fotografow. jest ich kilka/kilku na forum i nie koniecznie sa pannami mlodymi za to najglosniej obsmiewuja lub odradzaja kazda probe polecania kogos przez kogos.

Ja znam świetnego fotoreportera, z wieleoletnią praktyką i wystawami prac. Ale ze stolicy. Raczej takiego można polecic bez ryzyka. Raczej uważaj na amatorów, których sie namnożyło ostatnio wielu, a którzy niewiele potrafią.

Gość jasika
zibi -jesli jeszcze zajrzysz-> podaj linka do jakiejs strony ze zdjeciami tego ogos- sama ocenie.(jestem fotografem amatorem wiec troche sie znam haha)

Gość Zibii
jasika, www.zeb_serban.citymedia.pl w sobote dorzuce zdjecia z najnowszego slubu w skierniewicach.

Gość Gabi03948
Polecam Zespół KREDENS z Kielc grali na naszym weselu w Masłowie w ubiegłym roku.Wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni. SKład zespołu o ile dobrze pamiętam to: -SAKSOFON -GITARA -PERKUSJA -KLAWISZE -GITARA BASOWA -WOKALISTKA(Trąbka) Namiary: 666844839 Pozdrawiam!Buziaki

Gość Andrew67
Nie będę siał kryptoreklamy tylko napiszę jak jest. Jak fotograf to moim zdaniem Szymon Łyciuk - jeżeli chodzi o wesela, sesje plenerowe, bankiety, meeting'i, chrzty itp. Od wizerunku produktu/reklamy najlepszy Krzysztof Wiatrzyk. Obydwaj sprawdzeni i pewni, pracują oddzielnie i niezależnie. Korzystam z usług obydwu, a przerobiłem już wielu.