Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baaaaardzo ciekawa

W jakim wieku przeżyłaś/łeś swój pierwszy raz ?

Polecane posty

dziewictwo jest teraz w cenie,nawet w TV to mówiili:) Dziewczyny które sa jeszcze dziewicami ,jestem z wami(chociaż juz nie jestem dziewicą:)),po prostu nie warto sie do tego śpieszyć!!

Gość aManDaA
dziewictwo to nic wstydliwego, niektóre dziewczyny czują się gorsze przez to- nie rozumiem. ja miałam 24 lata jak straciłam i czuje,że to był odpowiedni moment dla mnie:)

Gość izabo
bosh...wreszcie oddzywaja sie jakies normalne glosy :)

Lepiej badzcie dziwicami jak naj dłużej bo w moim sąsiectwie to ostatnio same 17nasto latki sa w ciaży. Ja mam 25 i jakoś mi sie jeszcze dziecko nie marzy...

Gość aManDaA
ja o dziecku na razie nie myśle. Mam 25 lat dopiero zaczęłam pierwszą pracę. Chciałabym gdzieś w wieku 28 -29 lat mieć dziecko, no ale różnie bywa:)

Ja myślę podobnie. Dziecko to tak gdzieś koło 30-stki. A z obawy przed wpadka zaczełam brać tabletki bo gumką jakoś nie ufam....

Gość aManDaA
dokładnie tak samo ja

Nie mogę zrozumiec tych 14latków ktorzy zabieraja sie za sex. Przeciesz to sa jeszcze dzieci a wydaje im sie ze sa tacy dorosli.

A potem dzieci mają dzieci. Rodzice wychowują wnuki a oni zostaja bez żadnego wykształcenia i przyszłosci

Gość 13131
ja stracilam w wieku 15 lat zakochana bylam w nim po uszy i myslalam ze to chyba tenjedyny ale niestety mylilam sie wogole nie wspominam tego najlepiej mialam inne oczekiwania zwiazane z pierwszym razem teraz mam 30 lat i zaluje ze nie poczekalam az bede starsza i madrzejsza bo co dziewczyna w wieku 15 lat moze wiedziec bo wszystkie kolezanki sa juz po pierwszym razie to ja nie moge byc gorsza a to ze dziewczyna jest dziewica w wieku 20 lat to tylko o niej dobrze swiadczy bo ja teraz napewno bym nie zrobila tego tak wczesnie bo tak zrobily moje kolezanki

Gość kolejny Doswiadczony D
155 coś mi się wydaje że teraz masz już 16 latek i powinnaś coś więcej wiedzieć o życiu :D Ja mam 21 i straciłem w wieku 20.. i wiesz co? baaaaaaaaaaaardzo się z tego cieszę że poczekałem ;] wcześniejsze dziewczyny nie były tego warte :P z resztą zawsze miałem porządne i młodsze które chciały poczekac.. i nie było tylko buzi buzi jeśli to Cię tak martwi.. dzięki temu poznałem inne sfery życia intymnego i teraz mogę się pochwalić przed moją partnerką róznymi technikami.. a Ty co? od 15 roku życia jesteś po i związek masz ugruntowany wyłącznie na seksie.. Bravo ;] dzięki temu straciłas możliwość osiągnięcia czegoś lepszego.. zbudowanego na uczuciu... zdobyciu faceta na to kim jesteś a nie na to jak pociągająca jesteś.. a tak na prawdę coś mi sie wydaje że ściemniasz ;) i masz nadal 15 latek.. i skopaną przyszłość.. możliwe że zazdrościsz też trochę przedmówczyniom ;)

Gość o matko...155...
mowicie ze zbudowalam zwiazek na sexie i nie ma w nim uczuc... Otoz moj chlopak czekal cierpliwie pol roku zanim sie przespalismy. A gdybym miala ochote czekac dluzej, to moglabym czekac do 21 lat. Ale po co? Jakos nie wyobrazam sobie zwiazku z z 6-letnim stazem bez seksu. I chcecie mi powiedzec ze bedac z kims, bedac zakochana/nym czekalibyscie z ta, jakze przyjemna chwila, 6 lat zeby tylko nie stracic dziewictwa wczesniej?? Paranoja.Poprostu nie znalazl sie nikt z kim warto byloby to zrobic. Albo nie macie nikogo u swojego boku. I wyzywacie sie na mnie bo tez dawno chcialbyscie to zrobic tylko...jakos to sie nie udaje :p A co do mojego wieku to mam 21lat.Ale myslcie sobie co chcecie!!

Gość o matko...155...
a co do tych ktorzy czekaja z tym" jak najdluzej" - nie wiecie co tracicie :p Jesli chodzi o dziecko w wieku 30lat - biedne dziecko!! Tobie to bedzie dobrze tylko pomysl jaka dziecko bedzie mialo stara matke!! Ono bedzie mialo 10 lat a ty 40!! Nie zdazysz zostac babcia! Zeby nie mowic o byciu prababcia.Cos okropnego.. W szkole beda mowili: "babcia po ciebie przyszla"

155 jaka ty jestes pusta strzala...bosh az sie wlos na glowie jezy..brak slow-poprostu nie ma z toba o czym gadac pozatym panie kolejny doswiadczony-widze ze znow sie spotykamy tyle ze na innym topicu :) bardzo mi milo :) pozdrowienia :)

Gość nieznjoma 657
Nieiwem jak tak mozna ale ja w sasiedztwie mialam sasiadke ktora miala 12 lat i juz to zrobila ale to jest chore przeciez to dziecko chodzi do 6 klasy ?!!!

Gość majka123
Mialam 16, moj partner 17. Teraz mam 23 , moj partner (nadal ten sam) 24. Jestesmy razem 7 lat i nadal zakochani w sobie po uszy. Wiek nie ma znaczenia, tlkyo dojrzalosc emocjonalna.

Gość 155...
majka123 ----> prawda ze mozna to zrobic w tak mlodym wieku i byc szczesliwym?? Masz calkowita racje!! A te inne to pewnie jeszcze nie dojrzaly. Ja jestem do dzis zakochana po uszy i nie mam czego zalowac. A inne niech czekaja nawet do smierci - malo mnie to obchodzi :)

Gość 155...
izabo ----> twierdzisz ze jestes z kims w stalym zwiazku. Wiec powiedz na co ty czekasz i jak dlugo zamierzasz czekac? Ja nie mowie ze masz isc do lozka po tygodniu. Jesli sadzisz ze nie warto z nim tego robic to po co z nim jestes?? Dziwne. Rozumiem jesli ktos jest w nowym zwiazku i dopiero upewnia sie czy to jest ktos na tyle wazny zeby z nim to zrobic... Moze ty potrzebujesz przyjaciela a nie faceta, co?

155 moj facetjest przede wszystkim moim przyjacielem a nie tak jak twoj maszynka do osiagania orgazmu i zejdz juz ze mnie bo nie sadze zeby ta rozmowa do czegokolwiek ktoras z nas przekonala, poprostu mamy inne swiatopoglady, albo poprostu jestesmy na innym etapie rozwoju emocjonalnego bo cos mi sie wyaje ze pomimo zblizonego wieku ty w rozwoju emocjonalnym zatrzymalas sie na etapie swojego pierwszego razu...gratulacje!

Gość 26 lat
Teraz mam 27, w przyszłym roku bierzemy slub. :) 155..., jesteś bardziej ograniczona niż ustawa przewiduje. :) Zejdź z dziewczyn, które mają w życiu nieco inne priorytety niż radosna kopulacja od wczesnej młodości. :P Nie jestem żadną cnotką niewydymką, żeby nie było. Ale "dymać" ma mnie tylko ten, a nie inny. Tego wybrałam, a On wybrał mnie. Robimy w łóżku wszystko, na co mamy ochotę, brak kompleksów, brak zahamować. Częściowo właśnie dlatego, że jesteśmy tylko dla siebie, to cudowna świadomość. Nie snuje się za nami żadna erotyczna przeszłość, mój mężczyzna jest tylko mój i Jemu daję wszystko. Ty tego nigdy nie zrozumiesz, ale daj żyć tym, którzy rozumieją. Miłego "rozmieniania się na drobne" :P

Gość 155..
26 lat -----> mam tylko jedno pytanie: jak dlugo bylas ze swoim chlopakiem zanim poszliscie do lozka? Dlaczego zakladasz, ze oddalam sie pierwszemu lepszemu? To nie byl moj pierwszy chlopak z ktorym sie spotykalam. I tak jak piszesz: tego wybralam a on wybral mnie. Pol roku spotykalismy sie zanim poszlismy do lozka. Nie mozecie zrozumiec,ze w tak mlodym wieku tez mozna spotkac tego jedynego, wyjatkowego z ktorym planuje sie spedzic reszte zycia?? Jesli nie czytalas calosci to planujemy slub. Ty na moim miejscu powiedzialabys mu ze ma czekac 6 lat ?? Akurat!! Nie wierze, ze bys czekala....

Gość 26 lat
155..., w tej chwili rozmowa z Tobą staje się czymś zupełnie innym niż na początku, bo spuściłaś z tonu, a Twoja wypowiedź ma inny wydźwięk. Pozwolę sobie przytoczyć Twój pierwszy post: "czytam i jestem w szoku!! Pierwszy raz w wieku 21 lat? O matko, gdzie wy sie uchowalyscie? A do 21 roku zycia chodzilyscie z facetami i co? buzi buzi? Czy to byl wasz pierwszy chlopak? Dla mnie to jest jakies dziwne. (...) Smiechu warte!!! Zaraz pewnie ktos napiszesz ze stracil dziewictwo w wieku 30 lat. Umre ze smiechu. Moze nikt was nie chcial, co?" Szczególnie podkreślę sformułowania "śmiechu warte" (z 3 wykrzyknikami) , "umrę ze śmiechu" oraz "moze nikt was nie chcial, co?" . Pytasz: " Nie mozecie zrozumiec,ze w tak mlodym wieku tez mozna spotkac tego jedynego, wyjatkowego z ktorym planuje sie spedzic reszte zycia??". Przepraszam, ale to TY nie chciałaś zrozumieć, że na tego jedynego można czasem niestety czekać nieco dłużej, niż Ty i postanowiłaś wyśmiać, a nawet obrazić takie dziewczyny. Stąd ostre reakcje. Odpowiadając na pytanie: po ok. 6 miesiącach poszliśmy do łóżka.

Gość lol xddd
18 . ; d