Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marmolada7

jaki makijaż,paznikcie,biżuteria i inne dodatki.......?

Polecane posty

Gość marmolada7

do sukienki w złotawym kolorze,długiej,do kostek,dopasowanej do ciała z dużym dekoltem??? może ktoś doradzi poza tym...mam włosy do ramion,niebieskie oczy,dłuugie naturalne paznokcie,szczupła

Gość kaczucha..
wszystko mozesz włozyc, co ma biżuteria do oczu i włosów?

hmm moze bede staromodna, ale najlepiej torebke dobrac do butow a paznokcie do cieni na powiekach, czytalam,ze nieiskie oczy dobrze wygladaja w brazach,miedziach, zalezy gdzie idziesz w tej kiecce,na wieczor? wtedy pasuja brazowe cienie i ciemne paznokcie :) napisz cos wiecej

Gość do Mania
jesteś staromodna :-) w najnowszych kolorowych trendach dopasowanie torebki do butów jest już passe 🖐️

Gość marmolada7
w tej kiecce idę na slub-jako swiadkowa :) sukienka jest złota i nie trudno zrobić z siebie choinkę nie chcę świecić podałam kolor oczu,ze względu na to,iz chciałam uzyskać jakieś porady na temat makijażu,chciałabym wiedzieć jaką polecacie biżuterię dodam tylko,że złotej nie znoszę i napewno nie włożę

Gość karolka.kkk
Czesc.:D Czesc chcesz kupic niepowtarzalną biżuterię?Zajrzyj na stronke http://www.karolcia.blogownik.pl :) Biżuteria w całości wykonane przeze mnie oraz mojego projektu!:> Nie znajdziesz takich drugich!:) Spraw prezent sobie, przyjaciółce czy mamie!::D Jeśli jesteś zainteresowana napisz!(gg:4374016):* Przeslij wiadomosc dalej :*Życzę miłego dnia:)POzdrowionka Karolina:*