Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anja30

CZY MOGĘ PROSIĆ O UBRANKA DLA MALUSZKA?

Polecane posty

Gość anja30

Tak mi głupio,wstyd i jestem cała spocona jak to piszę...ale nie mam nikogo na kogo moge liczyć... Jestem w 23 tygodniu ciąży,w zeszłym miesiącu mój mąż się odkochał :(,a ja zostałam sama z 4letnim synkiem.Nie pracuję,mam przodujące łożysko,muszę się oszczędzać.... Z wielką radością przyjmę to,co jest potrzebne dla malucha.Dziękuję...

No niestety nie mam takich ubranek na czterolatka, bo mój synek ma dopiero niecałe 2. Ale mam nadzieje ze ktos pomoże. Pozdrawiam

Gość anja30
Kochane 🌻 zle się wyraziłam :( miałam na myśli nienarodzonego maluszka...

Gość Silvana
Aniu na ten adres wyslij swoje dane z adresem, wysle to co tylko dam rade:) pocahontaz@poczta.onet.pl Pozdrawiam Cie i badz dobrej mysli 🌻

Gość rozne sa sytuacje
anja30 a to masz juz dziecko i nie masz po Nim zadnych ubranek? Znasz moze plec dziecka? Bo jesli np. chlopiec to rozowych nie ma sensu zeby dziewczyny Ci wysylaly prawda? Pozdrowki

Gość anja30
Silvana-napiszę,dziękuję :) Niesty nie mam już ubranek po moim smyku,porozdawałam i zaniosłam też do kościoła.

Gość Silvana
anja30 nie ma za co naprawde. Czekam na adresik. Wysle ubranka jakie ja mam, sa to rozne rozmiary, ale Maluch taki szybko rosnie i wezme od znajomych, ktore maja male bardzo dzidzie, wiec na pewno ciuszkow maja sporo. Poinformuje Cie tu na watku badz na maila jakie sa efekty zbierania ;)

Gość anja30
Silvana naprawdę???!!!!będziesz taka kochana???Aż mi się łzy zakręciły...

Gość Silvana
anja30 ja tez planuje ciaze, ale na razie jeszce w niej nie jestem, wiec ubranka leza i sie kurza ;) Oddam Ci je jezeli naprawde ich potrzebujesz to nie widze problemu kochana! Moze masz gg, to pisz na maila pogadamy:)

Gość anja30
o nie!!! silvana ja się na to nie zgodzę!!Zbierasz ubranka dla swojego dziecka,a ja proszę o używane...Masz dobre serducho,ale ja nie przyjmę od Ciebie nowych ubranek.

Gość na drugi raz
najpierw pomyśl zanim zaczniesz wciążę, bo po jak cię teraz nie stac na ubranka, to co będzie później. Zupełny brak odpowiedzialności i ludzka głupota. Dziś w dzienniku w TVN tez pokazali taką rodzinę, trójka dzieci a rodzice pijani, na dodatek przez nich jedno dziecko jest w 70% poparzone. TRAGEDIA

Gość anja30
na drugi raz---dzięki za radę,na pewno pomyślę.

Gość Silvana
anja ja jeszcze w ciazy nie jestem, a wezme od znajomych po ich malych dzieciach, ktore niedawno rodzily. Ni ebedzie pewnie tego bardzo duzo ale jednak. Nie martw sie, My z mezem mamy dobra sytuacje materialna i sobie poradzimy, a ludziom trzeba pomagac:) Jakbym nie chciala to bym Ci nie proponowala. SPokojnie chce pomoc.

Gość anja30
Silvana--to moje gg 1771395

Gość sssyyla
Anja,mam już dorosle dzieci i nie mogę ci pomoc,ale mam nadzieję ,że poradzisz sobie w życiu.Życzę ci tego z całego serca....a o mężu i jego odpowiedzialności za Waszą rodzinę nie napisze NIC BO NIEWARTO CHYBA..

Gość anja30
sssyla---pewnie,że sobie poradzę,bo nie mam innego wyjścia.Mam dla kogo żyć,a życie toczy sięd alej...Tylko wiesz...ja myślałam,że ja i mąż to tak na całe życie,że się zestarzejemy razem i doczekamy wnuków...ehhh głupi człowiek ze mnie... dziękuję za otuchę bardzo, bardzo :) Zmykam,bo muszę kąpać synka P.S.Ale uśmiechnięta jestem,bo są jeszcze dobre dziewczyny :)

Gość Roksana 22
Anja30 - trzymaj sie cieplutko, 🌼 nie załamuj rąk, i mysl pozytywnie, i pamiętaj ze masz dla kogo życ, a mężem eh szkoda gadac zapomnij. Cieszę sie ze Silvana ci pomoże

Gość Roksana 22
Ja niestety nie mam jeszcze dziecka wiec nie mam ubranek :(

Ja też mam kilka rzeczy, ktorych nie będę potrzebowała, prześlij mi adres na maila: martunia_24@o2.pl . Dużo tego nie ma, ale zdaje się rodzisz w zimie, to mam kilka sweterków, troszkę kaftaników i czapeczka się jakaś znajdzie :) Wyślę, po 1 października :) Mi pomogło parę osób, to wierzę, że warto pomagac innym :) Trzymaj się bedzie ok :)

Gość anja30
ucięło mi posta :( misiaczkowa -termin mam na koniec stycznia,bardzo Ci dziękuję :)

Gość anja30
Roksana---dziękuję za miłe słowa,pozdrawiam serdecznie

Gość grgrgrgrgrgr
a mi sie wydaje ze anja30 to potrzebująca alinka Moderatorzy PROSZE sprawdzic czy te dwie osoby nie pisza z jednego IP?

Gość anja30
grgrgrgr---nie jestem Alinką,moderatorzy niech chętnie to sprawdzą,jestem jak najbardziej za.

Gość anja30
grgrgr---przykro mi,że posądzasz mnie o takie rzeczy...

jakie to przykre tylko czekałam jak ktoś zacznie mącic :( Aniu życzę ci powodzenia a w sprawie ciuszków raczej nie pomogę bo moja siostra spodziewa się dziecka ,więc mam komu przekazać

Gość grgrgrgrgrgr
Posluchaj po prostu spotykam sie na codzien z taka pazernoscia ze strony ludzi ze glowa boli. Jezeli rzeczywiscie jestes osoba potrzebujaca to PRZEPRASZAM nie miej mi za ale ze chce aby moderatorzy sprawdzili wasze IP

Gość anja30
grgrgr---ja nie chcę pieniędzy!!!!Proszę tylko o niepotrzebne,używane ubranka.Nie chcę ich sprzedać na Allegro ani otworzyć komisu--SPODZIEWAM SIĘ DZIECKA!!!Może powinnam wysłać skan książeczki ciąży?Jezu,wyć mi się chce z bezsilności... gumijagoda---dziękuję:) hejkakohejka--na 80% to chłopczyk,bardzo Ci dziękuję :)

Gość grgrgrgrgrgr
Jeżeli piszesz szczerze to ja też postaram Ci sie pomoc. Popytam sie rodziny o ubranka albo sama cos kupie. Skontaktuje sie z Toba na gg